MENU
   
Welcome!! Register or Login

    Job details


Productiewerknemers:Randstad

Job description:

Productiewerknemers

26-3-2020 veurne

vous pouvez faire glisser l'écran de gauche à droite pour voir les jobs utilisez les flèches de votre clavier ( and ) pour voir les différents jobs

description de l'entreprise

Voor de PepsiCo vestiging in Veurne, producent van chips en snacks zijn wij momenteel op zoek naar ondersteunende productiewerknemers. De voedingssector draait met volle toeren tijdens de Corona crisis, vandaar doen wij een oproep naar helpende handen om het vaste team bij te staan. #COVID19 description de la fonction

Je wordt op dagbasis opgeroepen, en ondersteunt de PepsiCo werknemers bij het aanvullen van grondstoffen, stapelen van dozen, verpakken, en andere uitvoerende taken. kennis is geen vereiste. We verwachten wel mensen die een langere periode beschikbaar zijn (minimum een aantal weken, elke dag of een aantal losse dagen tijdens de week).
Er wordt gewerkt in een wisselend tweeploegenstelsel (vroeg-laat) en vaste nacht.
We houden graag rekening met jouw beschikbaarheden.
Bevalt de opdracht je, en wil je op langere termijn bij PepsiCo werken, dan zijn hier, mits een positieve evaluatie, en afhankelijk van je profiel en verwachtingen mogelijkheden toe.
Geen interesse in losse opdrachten, check dan zeker ook onze andere vacatures bij PepsiCo (via trefwoord PepsiCo of regio: Veurne).
vos atouts

Als je bent gemotiveerd voor een nieuwe uitdaging en wil de handen uit de mouwen steken tijdens de Corona crisis (en eventueel ook later).
Fysiek werk schrikt je niet af en Als je bent eveneens bereid in een ploegenregime te werken. Als je hebt eigen vervoer naar het industriegebied (openbaar vervoer is hier niet mogelijk). Als je bent een langere periode beschikbaar, hetzij elke dag, hetzij een aantal losse dagen in de week (deeltijdse shiften kunnen niet, wel losse dagen). Als je bent vlot Nederlands- of Franstalig.
qu'offrons-nous?

Een mooie verloning (14,5690? bruto + ploegenpremie + maaltijdcheque van 8 euro) + pensioenpremie (studenten + 18 jaar = 13,1121? bruto), een boeiende werkkennis binnen een professionele werkomgeving, mogelijkheden na de Corona crisis om mits positieve evaluatie en postieve testing door te groeien naar andere functies binnen het bedrijf.

sommaire

fonction
   . ouvrier de production (m/f)

type de job
   . temps plein

type contrat
   . jobs temporaires

secteur
   . industrie alimentaire et produits de luxe

référence
   . DUORS-1138574
informations de contact
Joyce Roosebrouck of Melissa Steenhaut
02/506 61 07

 

informations de contact
Joyce Roosebrouck of Melissa Steenhaut
02/506 61 07

Skills:

Job Category: Customer Service [ View All Customer Service Jobs ]
Language requirements:
Employment type:
Salary: Unspecified
Degree: Unspecified
Experience (year): Unspecified
Job Location: veurne, Ander
Address: veurne
Company Type Employer
Post Date: 03/26/2020 / Viewed 26 times
Contact Information
Company: Randstad


Apply Online

Job Category:
Job Location:   
Enter Keywords (e.g. Consultant, IT):