MENU
   
Welcome!! Register or Login

    Job details


Offre: Operator / Trainer:Randstad

Job description:

Operator / Trainer

15-1-2020 sint-niklaas

vous pouvez faire glisser l'écran de gauche à droite pour voir les jobs utilisez les flèches de votre clavier ( and ) pour voir les différents jobs

description de l'entreprise

VF Europe, onderdeel van 's werelds grootste confectiebedrijf, is de logistieke schakel voor de verdeling van kledij in Europa! Zij zijn een moderne, wereldwijde speler en vertegenwoordigt lifestyle merken als Lee, Wrangler, Eastpak, The North Face, Kipling, Vans, Napapijri, Reef, Smartwool en Timberland. VF Europe heeft twee grote distributiecentra in Sint-Niklaas. description de la fonction

Als magazijnier / trainer ga je enerzijds aan de slag als magazijnier. Je helpt bij het verwerken van bestellingen en deze tijdig klaar staan voor de klant. Naast het werk in het magazijn neem je ook de taak van peter of meter op. Als peter/meter is het aan jou om de nieuwe werknemers te verwelkomen tijdens de start van hun loopbaan bij VF. Je begeleidt hen, geeft uitleg over de job, zorgt voor een begeleiding wanneer processen veranderen. Bovenal zorg je ervoor dat ze zich thuis voelen en deel uitmaken van het team.

Op de eerste werkdag verzorg je het onthaal en geef je een infosessie over de veiligheidsvoorschriften die ze binnen het bedrijf hanteren. Daarnaast geef je een rondleiding binnen het magazijn. Via wel bepaalde voorschriften ga je de job aanleren, zorgt dat de job correct uitgevoerd wordt en stuurt bij waar nodig.
Als trainer ben je een vertrouwenspersoon waar mensen terecht kunnen gaan met hun vragen en bedenkingen. Anderzijds ga je ook rapporteren aan de teamleaders.

vos atouts

Ben je een gedreven magazijnier die graag zijn/haar kennis overdraagt aan nieuwe collega's? Ben je een echte teamplayer, sociaal vaardig en weet je mensen te motiveren? Je kan vlot communiceren in groep in het Nederlands en hebt een basiskennis Engels? Je houdt van fysiek werk en bent flexibel ingesteld om aan de slag te gaan binnen verschillende afdelingen. Als je hebt een algemene kennis van de PC en een basiskennis Word/Excel en hebt ten slotte al een eerdere kennis opgedaan in een gelijkaardige functie? Dan zoeken we jou!

Je kan werken in dagdienst of in twee ploegen. (Dagdienst ma-do: 8u-16u & vrij: 8u-15u / 13u-20u - 2-ploegen ma-do 16u-00u en vrij 15u-22u)

qu'offrons-nous?

Als kersverse magazijnier/trainer bij VF kom je terecht in een dynamisch team en gaat aan de slag in een uiterst modern magazijn.
Je krijgt ondersteuning om je verder te ontwikkelen in de job
Het loon bedraagt ?12,8678 bruto/uur met een ploegenpremie van 12%. Aangevuld ontvang je ook een woonwerkvergoeding. Er is mogelijkheid om een aantrekkelijke fietsvergoeding te bekomen indien je je met de fiets verplaatst. Indien je gebruik maakt van het openbaar vervoer wordt er ook een terugbetaling van deze kosten voorzien.
Daarnaast zijn er nog een aantal extralegale voordelen waar je aanspraak op maakt, zoals maaltijdcheques, een pensioenplan, hospitalisatieverzekering, anciënniteitsdagen, 9 ADV dagen/jaar, personeelsevents,...

sommaire

fonction
   . opérateur machiniste (m/f)

type de job
   . temps plein

type contrat
   . jobs fixes après intérim

secteur
   . industrie textile et vestimentaire

référence
   . DUORS-1115280
informations de contact
Valérie, Silke
03/778 71 66 of via mail: sint-niklaas_1015@randstad.be

informations de l'agence
Sint-Niklaas Houtbriel
Houtbriel 32
9100 SINT-NIKLAAS
003237778656

 

informations de contact
Valérie, Silke
03/778 71 66 of via mail: sint-niklaas_1015@randstad.be

Skills:

Job Category: Customer Service [ View All Customer Service Jobs ]
Language requirements:
Employment type:
Salary: Unspecified
Degree: Unspecified
Experience (year): Unspecified
Job Location: sint-niklaas, Ander
Address: sint-niklaas
Company Type Employer
Post Date: 01/15/2020 / Viewed 27 times
Contact Information
Company: Randstad
Contact Email: sint-niklaas_1015@randstad.be


Apply Online

Job Category:
Job Location:   
Enter Keywords (e.g. Consultant, IT):