MENU
   
Welcome!! Register or Login

    Job details


Offre d'emploi: Winkelmedewerker Colruyt Roeselare - Voltijds - leuke we ...:Randstad

Job description:

Winkelmedewerker Colruyt Roeselare - Voltijds - leuke werkomgeving

20-11-2019 roeselare

vous pouvez faire glisser l'écran de gauche à droite pour voir les jobs utilisez les flèches de votre clavier ( and ) pour voir les différents jobs

description de l'entreprise

Voor de Colruyt in Roesare zijn we op zoek naar extra winkelmedewerker. description de la fonction

Als bediende verkoper is het jouw job om klanten zo goed mogelijk te helpen. Je zorgt dat de producten goed zichtbaar en bereikbaar zijn en bent vriendelijk en hulpvaardig. En omdat je fier bent op je winkel, zorg je dat hij er altijd netjes bij ligt. Zo zorg je voor tevreden klanten die efficiënt en makkelijk hun boodschappen kunnen doen, tegen de laagste prijzen.

Klanten bedienen aan de kassa en rekken bijvullen, vormen het grootste deel van je job. Toch ziet elke dag er anders uit, want elke klant is anders en heeft specifieke noden. Je helpt bij een Collishop-reservatie, organiseert degustaties, geeft informatie over een product. Extra voordeel: je mag als eerste nieuwe producten ontdekken en krijgt in primeur te weten welke artikelen een Rode Prijs of Extra-korting krijgen. Dat helpt je bovendien om klanten altijd correct te informeren.

Blijven leren en jezelf ontwikkelen, maken deel uit van je job. Tijdens je eerste maanden krijg je begeleiding van een peter of een meter. Daarnaast geven we je de mogelijkheid om zelf je verdere ontwikkeling in handen te nemen.
vos atouts

Klantgerichtheid: de klant staat centraal in alles wat je doet. Je bouwt een goede relatie met hem op en vraagt je altijd af wat je voor hem kan doen.
Een goede fysieke conditie: je legt behoorlijk wat kilometers af op een dag, en tilt veel dozen en goederen.
Zin voor initiatief: merk je dat een artikel uit stock is? Zoekt een klant naar een artikel? Heb je een voorstel om werkmethodes te verbeteren? Je doet onmiddellijk het nodige.

Flexibiliteit: Als je hebt een afwisselend uurrooster. Als je hebt vroege en late shiften en werkt bijna altijd op zaterdag omdat klanten ook dan komen winkelen. Uiteraard krijg je daarvoor dan een andere dag vrij tijdens de week.

Zelf beslissen, Je volgt procedures, maar durft ook zelf beslissen wat er moet gebeuren, bijvoorbeeld wanneer een klant een artikel wil omruilen.
qu'offrons-nous?

Ruimte voor jezelf: Bij Colruyt werken 30.000 mensen. En toch zijn we geen nummers. Jij krijgt hier de ruimte om te zijn wie Als je bent, en de vrijheid om initiatief te nemen.
Zekerheid: Je krijgt een contract in een stabiel en groeiend bedrijf.
Aantrekkelijk loonpakket: Boven op een mooi nettoloon krijg je extralegale voordelen zoals winstdeelname, maaltijdcheques, een hospitalisatieverzekering
Persoonlijke groei: Bij Colruyt kan je jezelf ontplooien, op professioneel en persoonlijk vlak via verschillende opleidingen.

sommaire

fonction
   . employé de magasin (m/f)

type de job
   . temps plein

type contrat
   . jobs fixes après intérim

secteur
   . commerce de gros et de détail

référence
   . DUORS-1116593
informations de contact
Patricia Degomme
051238805

informations de l'agence
Roeselare
Sint-Michielsstraat 31
8800 ROESELARE
003251248130

 

informations de contact
Patricia Degomme
051238805

Skills:

Job Category: Customer Service [ View All Customer Service Jobs ]
Language requirements:
Employment type:
Salary: Unspecified
Degree: Unspecified
Experience (year): Unspecified
Job Location: roeselare, Ander
Address: roeselare
Company Type Employer
Post Date: 11/20/2019 / Viewed 48 times
Contact Information
Company: Randstad


Apply Online

Job Category:
Job Location:   
Enter Keywords (e.g. Consultant, IT):