MENU
   
Welcome!! Register or Login

    Job details


Emploi: logistiek bediende.A-Z + loket optie vaste indienstname:Randstad

Job description:

logistiek bediende.A-Z + loket optie vaste indienstname

12-9-2019 vilvoorde

vous pouvez faire glisser l'écran de gauche à droite pour voir les jobs utilisez les flèches de votre clavier ( and ) pour voir les différents jobs

description de l'entreprise

Voor een sterk groeiende logistieke dienstverlener vooral actief in transport & distribution, warehousing & storage, forwarding en specialised services zoeken we een leuke collega.
Vandaag zijn we op zoek naar een logistiek bediende (m/v) om ons team regio Vilvoorde te versterken. description de la fonction

Maandelijks worden er op de sites in Vilvoorde en Hoboken circa 3500 containers verhandeld, deze worden aan-en afgevoerd met binnenvaartschepen. Als logistiek bediende sta je in voor het verzamelen en verwerken van gegevens en sta je in nauw contact met de klanten, de terminals en de schepen om het vlot verloop van de werking te verzekeren. Je volgt de processen op van A-Z: van de order tot en met de facturatie. Als je bent het aanspreekpunt voor collega's, klanten en externe partijen en zorgt ervoor dat het gehele proces zo optimaal mogelijk verloopt. Daarnaast word je ook ingezet aan het loket waar je chauffeurs zal verder helpen en de truckplanning opstelt.
vos atouts

Als je bent een administratieve duizendpoot met sterke interesse in de maritieme sector. Heb je nog geen kennis in een soortgelijke functie maar bruis je van motivatie en enthousiasme om een nieuwe uitdaging aan te gaan? Dan kom je zeker ook in aanmerking! Je wordt opgeleid door ervaren collega's die met veel plezier hun kennis delen. Je kan autonoom werken en Als je bent oplossingsgericht met een echte hands-on mentaliteit. Je kan vlot werken met de courante MS office toepassingen zoals Excel en Word. Werken in afwisselende ploegen (vroege 5u30-13u30 / late 13u30-21u30 / dagshift) is voor jou geen probleem.

qu'offrons-nous?

Je takenpakket is even divers als boeiend. Je komt in een team terecht waar je zal samenwerken met collega's die zich onderscheiden door hun engagement en enthousiasme. Plaats tewerkstelling is gesitueerd in Vilvoorde.
Loon in onderling overleg en naar ervaring.

sommaire

fonction
   . guichetier (m/f)

type de job
   . temps plein

type contrat
   . jobs fixes après intérim

secteur
   . transport, logistique et transport aérien

référence
   . DUORS-1098315
informations de contact
Valerie en Niklas
03/820.52.45

informations de l'agence
Mechelen
Hoogstraat 18
2800 MECHELEN
003215430505

 

informations de contact
Valerie en Niklas
03/820.52.45

Skills:

Job Category: Customer Service [ View All Customer Service Jobs ]
Language requirements:
Employment type:
Salary: Unspecified
Degree: Unspecified
Experience (year): Unspecified
Job Location: vilvoorde, Ander
Address: vilvoorde
Company Type Employer
Post Date: 09/12/2019 / Viewed 21 times
Contact Information
Company: Randstad


Apply Online

Job Category:
Job Location:   
Enter Keywords (e.g. Consultant, IT):