MENU
   
Welcome!! Register or Login

    Job details


Emploi: Magazijnier/Orderpicker vaste avondploeg:Randstad

Job description:

Magazijnier/Orderpicker vaste avondploeg

12-9-2019 temse

vous pouvez faire glisser l'écran de gauche à droite pour voir les jobs utilisez les flèches de votre clavier ( and ) pour voir les différents jobs

description de l'entreprise

Conway België is voor 100% een dochteronderneming van de Duitse Lekkerland AG & Co. In Frechen bij Keulen en heeft haar hoofdvestiging in Temse bij Antwerpen. De onderneming werkt al meer dan 50 jaar op de Belgische conveniencesector, vroeger onder de naam Sugro-Caritas.
Met 395 werknemers levert Conway aan meer dan 5.400 klanten in heel België.
De groothandelaar levert zijn klanten snoepgoed, drank, tabaksartikelen, vers-en diepvriesproducten en producten voor de telecommunicatie. Er wordt geleverd aan benzinestations, kiosken en convenience-stores. description de la fonction

Op zoek naar een job in de logistiek waarbij je kan werken met de modernste technologieën? Naast een boeiende werkplek kan je ook genieten van een heerlijke warme maaltijd & een tas verse soep. Of schuif je liever aan onze verse Salad Bar of verkies je een pas klaargemaakt broodje in onze gezellige eetplaats? Ook liggen er geregeld lekkere snoepjes klaar voor jou.

Je taak bestaat uit het klaarmaken van bestellingen via een voice-picking of pick-to-light systeem. Je wordt aan de hand van een rugzak met computerstem of door middel van brandende lichtjes naar het juiste magazijnvak geleid waar je het juiste aantal stuks neemt. Je doet dit met een elektrische transpallet of al wandelend.
qu'offrons-nous?

Heb je geen schrik om de handen uit de mouwen te steken en is nauwkeurig werken jouw ding? Dan ben jij de geknipte persoon om het team van Conway te versterken!
Uw eerste dag zal je ook een opleiding krijgen waardoor je goed wegwijs geraakt in uw nieuwe werkomgeving en je u ook kan ontplooien tot een TOP-magazijnier!

Wij aanbieden:
* Conway hecht belang aan tevreden en gemotiveerde werknemers die zich goed voelen in hun job. Het is een bedrijf met een aangename werksfeer.
* Een bedrijfsrestaurant met schappelijke prijzen.
* Een goede opleiding in het begin van uw opdracht.
* Zeer mooi bruto-uurloon van 13,8333? ( +10% late-ploegpremie, vanaf 22u nachtpremie van 30%!)
* Snelle opstart!

sommaire

fonction
   . préparateur de commandes (m/f)

type de job
   . temps plein

type contrat
   . jobs temporaires

secteur
   . commerce de gros et de détail

référence
   . DUORS-1071468
informations de contact
Spreekt deze vacature je aan? Contacteer ons snel op 02/506.62.13, conway@randstad.be of druk op de "solliciteer nu"-knop!
02/506.62.13

 

informations de contact
Spreekt deze vacature je aan? Contacteer ons snel op 02/506.62.13, conway@randstad.be of druk op de "solliciteer nu"-knop!
02/506.62.13

Skills:

Job Category: Customer Service [ View All Customer Service Jobs ]
Language requirements:
Employment type:
Salary: Unspecified
Degree: Unspecified
Experience (year): Unspecified
Job Location: temse, Ander
Address: temse
Company Type Employer
Post Date: 09/12/2019 / Viewed 22 times
Contact Information
Company: Randstad
Contact Email: conway@randstad.be


Apply Online

Job Category:
Job Location:   
Enter Keywords (e.g. Consultant, IT):