MENU
   
Welcome!! Register or Login

    Job details


Emploi: Expert Smart Energy:Randstad

Job description:

Expert Smart Energy

13-6-2019 gent

vous pouvez faire glisser l'écran de gauche à droite pour voir les jobs utilisez les flèches de votre clavier ( and ) pour voir les différents jobs

description de l'entreprise

Onze klant levert duurzame oplossingen voor de omgeving waarin we wonen, werken en onze vrije tijd besteden. description de la fonction

Heb je kennis of interesse in energiebeheer, energieadvies en/of duurzaamheid? Heb je daarnaast een goed zicht op de markt van Smart Cities en Energietransitie? Neem je graag verantwoordelijkheid? Lees dan snel verder voor meer info!

Binnen de business unit Infrastructure word je verantwoordelijk voor de realisatie van enkele doorbraakprojecten met betrekking tot Energietransitie.
Voor onze klanten ben je het eerste aanspreekpunt als het gaat over Local Energy Communities en de rol die energieopslag, Microgrids, District Heating, Demand Side Management, V2G en portfoliomanagement daarin speelt.
Je werkt zelf mee aan techno-economische en strategische analyses en advies deel uitmakend van een multidisciplinair team inzake energie transitie. Inzet van BBT, stakeholdermanagement en technologie ondersteunt door simulaties vormen hierin de ingrediënten. Waar nodig doe je een beroep op onze productspecialisten.
Als Expert bied je ondersteuning aan intercommunales, industrie, private en publieke klanten inzake strategie, beleid, techno-economisch advies en het ontwerp van nieuwe energie-infrastructuur . Het geeft je energie om klanten te adviseren inzake het intelligent inzetten van de energievektoren (elektriciteit, warmte, koude, waterstof) en de uitwisselingsmogelijkheden onderling IT en Big Data schrikt je niet af, je gebruikt ze op een slimme manier voor het realiseren van een pragmatische masterplanning energietransitie Je staat mee in voor het uitwerken van nieuwe business modellen en verdienmodellen voor de realisatie van transitietrajecten in een steeds veranderende omgeving. vos atouts
   » Als je hebt een master diploma of hebt hoger onderwijs gevolgd (handelsingenieur, ingenieur, industrieel ingenieur,?). MBA is een aanwinst; Als je hebt min. 5 jaar kennis in energiebeheer, energieadvies en/of duurzaamheid.
   » Als je hebt kennis met het gebruik van simulatiemodellen, bij voorkeur gebruikt in een internationale context voor het vastleggen van een strategie inzake energietransitie voor onze klanten.
   » Als je hebt sterke communicatieexpertise en beschikt over sterke analytische vaardigheden en een goede teamspirit.
   » Als je hebt een goed zicht op de markt van Smart Cities en Energietransitie.
   » Het schrikt je niet af om op zoek te gaan naar nieuwe opportuniteiten en verdienmodellen.
   » Je moedertaal is Nederlands of je beheerst dit zeer goed.
   » Je kan je vlot uitdrukken in het Engels (mondeling en schriftelijk).
qu'offrons-nous?

AUSY, a Randstad company maakt deel uit van de Franse AUSY Group, dat een volwaardige dochteronderneming is van Randstad Holding.

Al meer dan 20 jaar verbinden we Engineering profielen met uitdagingen die op hun lijf geschreven zijn. Dankzij onze partnerships met toonaangevende bedrijven en een sterk expertennetwerk kunnen we jou interessante projecten aanbieden. Zo bouw je een solide carrière op in jouw vakgebied. Of dat nu werktuigbouw, civiele bouw, elektronica, elektriciteit, industriële automatisering of procestechnologie is.

Je kan rekenen op een marktconform salaris aangevuld met diverse extralegale voordelen: maaltijdcheques, ecocheques, netto onkostenvergoeding, dertiende maand, hospitalisatieverzekering, groepsverzekering en de optie op een bedrijfswagen.

sommaire

fonction
   . ingénieur (m/f)

type de job
   . temps plein

type contrat
   . jobs fixes immédiat

référence
   . CXRSP-82533
informations de contact
Liselotte Desmedt
09 272 65 58

 

informations de contact
Liselotte Desmedt
09 272 65 58

Skills:

Job Category: Customer Service [ View All Customer Service Jobs ]
Language requirements:
Employment type:
Salary: Unspecified
Degree: Unspecified
Experience (year): Unspecified
Job Location: gent, Ander
Address: gent
Company Type Employer
Post Date: 06/13/2019 / Viewed 23 times
Contact Information
Company: Randstad


Apply Online

Job Category:
Job Location:   
Enter Keywords (e.g. Consultant, IT):