MENU
   
Welcome!! Register or Login

    Job details


Emploi: Purchase Manager:Randstad

Job description:

Purchase Manager

13-6-2019 harelbeke

vous pouvez faire glisser l'écran de gauche à droite pour voir les jobs utilisez les flèches de votre clavier ( and ) pour voir les différents jobs

description de l'entreprise

Engicon nv (Geldof) is een toonaangevende leverancier van industriële projecten voor de op- en overslag en verwerking van vaste stoffen, vloeistoffen en gassen. We hebben een sterke reputatie in op- en overslagprojecten voor droge bulk, opslagtanks, tankparken en tankonderhoud, drukvaten en procesapparatuur en diverse andere oplossingen op maat. We bieden onze klanten een unieke combinatie van gespecialiseerde competenties op het gebied van engineering, productie en projectmanagement. description de la fonction

Ben jij een Purchase Manager en trainerdie op niveau kan onderhandelen en sturen?
Lees dan zeker onderstaande vacature.
   » Als Purchasing Manager ben je verantwoordelijk voor het opmaken en implementeren van het operationeel aankoopbeleid van de organisatie met het oog op het optimaliseren van het aankoopproces, in functie van de algemene strategie van het bedrijf.
   » De strategie op aankoopvlak vertaal je naar concrete projecten voor jouw afdeling. Je zorgt voor een systematische opvolging van de te realiseren taken, doelstellingen en KPI?s binnen de afdeling.
   » Je zorgt binnen jouw team voor een positieve werksfeer waar je jouw werknemers blijvend stimuleert in de uitoefening van hun functie.
   » Je onderzoekt en beheert de diverse procedures binnen aankoop en bepaalt tevens de tactische aanpak van de strategische aankoopdossiers.
   » Je initieert verbeteringsprojecten om het aankoopgebeuren verder te optimaliseren en streeft naar kostenbesparingen, rekening houdend met de evoluties op de markt.
   » Je zorgt voor een efficiënt evaluatiesysteem van de leveranciers en werkt raamcontracten op lange termijn uit.
   » Omdat je klantgericht werkt, maar ook een duidelijke visie en resultaat voor ogen hebt, weet je als geen ander de belangen van zowel de opdrachtgever als Engicon NV goed in evenwicht te houden tijdens dit volledige proces. vos atouts
   » Je beschikt over een masterdiploma, bij voorkeur in een technische richting of evenwaardig door kennis met een sterke affiniteit in technologie.
   » Als je hebt reeds een 10-tal jaar significante werkkennis in een gelijkaardige functie, inclusief People management.
   » Als je bent een kritische denker in mogelijkheden, weet lange termijn partnerships af te sluiten in lijn met de strategische doelstellingen.
   » Je kan je identificeren met de kernwaarden van ons bedrijf?
   » Spreek je naast het Nederlands ook nog een degelijk mondje Frans en Engels? Dan ben je helemaal de persoon die we zoeken.
qu'offrons-nous?
   » Je komt terecht in een stabiel groeiend toonaangevend bedrijf met een duidelijk visie en strategie waar een wederzijds vertrouwen en appreciatie heerst.
   » Wij aanbieden dynamische gedreven en creatieve persoonlijkheden alle kansen: een autonome functie met ruime verantwoordelijkheden en diverse ontplooiingsmogelijkheden.
   » Daarbovenop krijg je een correct salarispakket aangeboden, aangevuld met aantrekkelijke voordelen.
Ben je geïnteresseerd in bovenstaande vacature?
Contacteer dan:

Geert Dams
AUSY Ing. Engineering
Verlorenbroodstraat 120 9820 Merelbeke
gsm: 0499 530 998
www.ausy.be

sommaire

fonction
   . acheteur (m/f)

type de job
   . temps plein

type contrat
   . jobs fixes immédiat

référence
   . CXRSP-82276
informations de contact
Geert Dams
09 259 12 12

 

informations de contact
Geert Dams
09 259 12 12

Skills:

Job Category: Customer Service [ View All Customer Service Jobs ]
Language requirements:
Employment type:
Salary: Unspecified
Degree: Unspecified
Experience (year): Unspecified
Job Location: harelbeke, Ander
Address: harelbeke
Company Type Employer
Post Date: 06/13/2019 / Viewed 21 times
Contact Information
Company: Randstad


Apply Online

Job Category:
Job Location:   
Enter Keywords (e.g. Consultant, IT):