MENU
   
Welcome!! Register or Login

    Job details


Offre d'emploi: Product manager:Randstad

Job description:

Product manager

17-5-2019 sint-niklaas

vous pouvez faire glisser l'écran de gauche à droite pour voir les jobs utilisez les flèches de votre clavier ( and ) pour voir les différents jobs

description de la fonction

Als Product Manager maak je deel uit van het aankoopteam en help je mee bij het realiseren van de missie van deze afdeling, nl. het prikkelen van onze klanten door onze duidelijke, dynamische en waardevolle keuzes in assortiment. We gaan daarbij pro-actief en met kennis van zaken te werk, we willen al onze klanten on- en offline en de markt zeer goed kennen en doorgronden.

Je functie
Als je bent samen met je collega product managers verantwoordelijk voor de aankoop binnen het marktsegment van de papierwaren en andere productcategorieën (vb. agenda's, wenskaarten, enz.).
Dit impliceert dat je een netwerk van leveranciers rond je bouwt met wie je in partnerschap het Wij bieden voor de firma verder uitbouwt op basis van een analyse van klantennoden en verkooppotentieel. Als je bent innovatief en gaat op zoek naar nieuwe leveranciers of naar nieuwe samenwerkingsmogelijkheden met bestaande leveranciers.
Je selecteert een Wij bieden in lijn met de commerciële strategie en op basis van een analyse van klantenprofielen en verkoopcijfers.
Op basis van de marketingstrategie, werk je samenwerkingen met leveranciers uit m.b.t. het organiseren van promoties van het Wij bieden.
Als je bent verantwoordelijk voor het beheer en de performantie van jouw categorie van producten (rentabiliteit, marge). Dit houdt ook in dat je voor jouw categorie opvolgt dat je collega'¿s alle bestellingen correct en tijdig plaatsen, en dat je van de leveranciers de nodige product master data ontvangt. Daarnaast zorgt je dat vragen van klanten en winkels m.b.t. producten van jouw categorie klantgericht behandeld worden.

vos atouts

Je genoot een hogere algemene opleiding en je beschikt over de nodige significante kennis in een retail of B2C omgeving
Als je hebt kennis van de markten van papierwaren, wenskaarten, cadeaubonnen, e.a. producten aanvullend aan boeken
Je kan goed onderhandelen, op basis van je goede voorbereiding kan je optimale door alle partijen gedragen resultaten boeken bij gesprekken met tegenstrijdige belangen.
Als je bent Nederlandstalig en hebt een gedegen kennis van het Frans en het Engels.
Als je bent analytisch en bent in staat om inzichten te halen uit analyse van persona's, verkoopcijfers, rendementen van marketingacties.
Als je hebt een open maar tegelijk kritische geest. Je communiceert duidelijk en enthousiasmerend en past je snel en makkelijk aan naargelang je gesprekspartner (interne en externe).
Als je bent een geboren onderhandelaar, en weet goede win-win samenwerkingen op te zetten met leveranciers
Je neemt Initiatief en Als je bent proactief, steeds alert voor kansen, nieuwe situaties of problemen

qu'offrons-nous?

Wij bieden:
Een uitdagende job met ruimte om je eigen job vorm te geven, de opportuniteit om met veel mensen samen te werken om een gemeenschappelijke ambitie te realiseren, een werksfeer op mensenmaat, veel ontwikkelmogelijkheden en een degelijk loon.

sommaire

fonction
   . acheteur (m/f)

type de job
   . temps plein

type contrat
   . jobs fixes après intérim

secteur
   . commerce de gros et de détail

référence
   . DUORS-1067257
informations de contact
Sarah, Ellen en Dorien
03/780 30 40

informations de l'agence
Sint-Niklaas Houtbriel
Houtbriel 32
9100 SINT-NIKLAAS
003237778656

 

informations de contact
Sarah, Ellen en Dorien
03/780 30 40

Skills:

Job Category: Customer Service [ View All Customer Service Jobs ]
Language requirements:
Employment type:
Salary: Unspecified
Degree: Unspecified
Experience (year): Unspecified
Job Location: sint-niklaas, Ander
Address: sint-niklaas
Company Type Employer
Post Date: 05/19/2019 / Viewed 41 times
Contact Information
Company: Randstad


Apply Online

Job Category:
Job Location:   
Enter Keywords (e.g. Consultant, IT):