MENU
   
Welcome!! Register or Login

    Job details


Offre: Stagiaire Talent Acquisition:Randstad

Job description:

Stagiaire Talent Acquisition

15-3-2019 brussel en vlaams brabant

vous pouvez faire glisser l'écran de gauche à droite pour voir les jobs utilisez les flèches de votre clavier ( and ) pour voir les différents jobs

description de l'entreprise

Ben je op zoek naar een leerrijke en verrijkende stage waarbij je de aangeleerde theorie kunt toepassen in de praktijk? Voel je jou aangetrokken tot het werven en wil je deel uitmaken van de wereldleider in Human Resource? Lees dan zeker wat een stage als Talent Acquisition Consultant bij Randstad Sourceright te bieden heeft.

Randstad Sourceright is een divisie van Randstad Group die klanten adviseert en begeleidt in Talent Acquisition. Wij zijn ook verantwoordelijk voor het rekruteringsproces van onze collega?s bij Randstad, Tempo-Team en Risesmart.

Ben je nieuwsgierig naar wat deze stage te bieden heeft? description de la fonction

Als stagiaire recruiter bij Randstad Sourceright (Gent, Antwerpen, Brussel of Leuven) mag je een uitdagend en gevarieerd takenpakket verwachten. Elke dag is anders en dat maakt jouw stage net zo interessant !

? Je houdt van afwisselende taken en rolt van de ene situatie in de andere; bel een kandidaat voor zijn motivatie te screenen, verzend testings naar een kandidaat, maak afspraken met de verschillende hiring managers, etc. Je krijgt de mogelijkheid om het rekruteringsproces van A tot Z volledig mee op te volgen.
? Beschik jij over een eindeloze drang om de juiste kandidaat te vinden? Dat komt goed uit ! Bij Randstad Sourceright heeft u de mogelijkheid om gebruik te maken van verschillende databases en professionele platforms. Je zal hierdoor ongetwijfeld een expert worden in het werven en selecteren van de geschikte kandidaat.
? Heeft sociaal media geen enkel geheim meer voor jou? Deel het met ons ! Al jouw ideeën en initiatieven zijn welkom om ons netwerk samen verder te ontwikkelen.
? Neem je graag initiatief en steek je graag de handen uit de mouwen? In ons team vol ervaren collega?s, heb je de kans om deel te nemen aan verbeterings - en innovatieve projecten op niveau van Talent Acquisition.
vos atouts

? Je volgt momenteel een bachelor of master in Psychologie, Human Resources of andere. Waar het om telt is jouw passie voor werven.
? Als je bent een geboren communicator, je wilt graag jouw netwerk ontwikkelen en samenwerken in team.
? Je attitude weerspiegelt onze kernwaarden: positivisme, collegialiteit en professionaliteit.
? Als je hebt de wil en enthousiasme om bij te leren. Jouw ondernemen zorgt ervoor dat je knappe resultaten haalt !
? Jouw creativiteit en proactiviteit zorgt ervoor om de juiste prioriteiten te stellen.

qu'offrons-nous?

Als Top Employer 2018 en wereldleider in Human Resources Services, biedt Randstad Sourceright een dynamische en aantrekkelijke stage, continue coaching om je verder te ontwikkelen en jouw ambities te realiseren. Dit alles is mogelijk in een geweldig team vol energie en fun !

sommaire

fonction
   . expert RH (m/f)

type de job
   . temps plein

type contrat
   . missions à long terme

secteur
   . Secteur des services

référence
   . CXOPP-8390
informations de contact
Sammy-Jo Van Tendeloo

 

informations de contact
Sammy-Jo Van Tendeloo

Skills:

Job Category: Customer Service [ View All Customer Service Jobs ]
Language requirements:
Employment type:
Salary: Unspecified
Degree: Unspecified
Experience (year): Unspecified
Job Location: brussel en vlaams brabant, Ander
Address: brussel en vlaams brabant
Company Type Employer
Post Date: 03/16/2019 / Viewed 5 times
Contact Information
Company: Randstad


Apply Online

Job Category:
Job Location:   
Enter Keywords (e.g. Consultant, IT):