MENU
   
Welcome!! Register or Login

    Job details


Emploi: Productiemedewerker Heist-op-den-Berg m/v:

Job description:

Productiemedewerker Heist-op-den-Berg m/v

Functie
   . Operator (m/v)
Plaats
   . Heist-op-den-Berg 2220 Antwerpen
Kantoor
   . Start People Mechelen LA
Referentie
   . 1321124_NL-CJF1-120209 2019-2-12 2019-4-8

Jobtype
   . Voltijds
Contracttype
   . Interim
Ervaring
   . Enige kennis
Opleiding
   . Andere

Functieomschrijving

Als productiemedewerker * Bedien je half- en volautomatische installaties (menglijn, afzak, palettiseer- en wikkelmachine, droger,..). * Stuur je deze lijnen bij op eventuele onvaakheden of fouten. * Los je storingen of onvaakheden aan de lijn snel en efficiënt op. * Maak je mengsels aan de hand van de al dan niet automatisch gestuurde productie- opdrachten of opgegeven formulaties. * Stapel je 25 kg zakken op paletten. * Rapporteer je fouten of mogelijke defecten aan de ploegleider. * Geef je uitgevoerde productieopdrachten correct en volledig aan op productiebladen. * Neem je stalen van het eindproduct en registreer je de resultaten. * Zak je eindproduct af in zakken van 25 kg. * Reinig je de installatie. * Fungeer je tevens als back-up van je collega productieoperatoren aan andere lijnen.

Profiel

* Je behaalde minimum een TSO of A2 diploma. * Een technische bagage uit de opleiding of vanuit hobby is een grote troef * Als je bent bereid in 2 ploegen te werken. (Vroege en late) * Bij alles wat je doet denk je logisch en kritisch na. * Als je hebt voldoende technisch inzicht om zelf kleine storingen of onvaakheden aan geautomatiseerde machine op te lossen. * Als je bent leergierig op zowel technich als operationeel vlak. * Je neemt uw verantwoordelijkheid steeds en overal op, ook t.a.v. te volgen procedures en veiligheidsregels. * Gezien we werken met zakken van 25 kilo is een goede fysieke conditie belangrijk. * Je kan vlot uit het hoofd tellen o.a. bij het samenvoegen van grondstoffen in de menger en het uitrekenen van resten. * Je kan plattegrond van een machine lezen (ruimtelijk inzicht). * Je spreekt en verstaat vlot Nederlands. * Indien je over een heftruckattest beschikt is dat een extra troef. Zoniet ben je bereid een attest te behalen. * Inzicht in chemische processen vormt eveneens een troef.

Wij bieden

Een voltijdse job met optie vast. Een afwisselende functie in een financieel gezond bedrijf met een uitstekende reputatie.

Bedrijfsinfo

Onze klant is een toonaangevende producent en leverancier van micro-ingrediënten voor de veevoederindustrie

Skills:

Job Category: Customer Service [ View All Customer Service Jobs ]
Language requirements:
Employment type:
Salary: Unspecified
Degree: Unspecified
Experience (year): Unspecified
Job Location: Heist-op-den-Berg, Ander
Address: Heist-op-den-Berg
Company Type Employer
Post Date: 02/12/2019 / Viewed 6 times
Contact Information
Company:


Apply Online

Job Category:
Job Location:   
Enter Keywords (e.g. Consultant, IT):