MENU
   
Welcome!! Register or Login

    Job details


Offre d'emploi: Recruitment Consultant Technics:Randstad

Job description:

Recruitment Consultant Technics

11-1-2019 aalst

vous pouvez faire glisser l'écran de gauche à droite pour voir les jobs utilisez les flèches de votre clavier ( and ) pour voir les différents jobs

description de l'entreprise

"Als Recruitment Consultant Technics haal ik energie uit het matchen van de kandidaat technieker met de juiste werkgever. Onze klant is tevreden wat zijn moeilijk invulbare vacature is door ons doorzettingsvermogen en resultaatgerichtheid ingevuld" zegt Eline, Recruitment Consultant bij Randstad Technics.

Een afwisselende job vol uitdagingen, contacten met klanten en kandidaten en dit bij de marktleider op het vlak van dienstverlening in Human Resources. Binnen Randstad Group benoemen wij deze functie als recruitment consultant.

Benieuwd naar wat een functie als recruitment consultant technics bij Randstad zoal te bieden heeft? description de la fonction

Als recruitment consultant Technics bij Randstad mag je je verwachten aan een uitdagend en variërend takenpakket in voltijds vast contract in ons kantoor te Aalst. werven van technische profielen, commercieel werken door contact te leggen met nieuwe bedrijven of het zoeken naar de juiste kandidaat via jobsites, er valt énorm veel te beleven!

Elke dag is anders en dat maakt de job zo boeiend.

? Als multitasker kan je overweg met verschillende situaties en mensen. Een sollicitatiegesprek met een ervaren werkkracht of pas afgestudeerde, een bedrijfsleider die jou advies vraagt in de formulering van zijn functietekst, ? je komt dit allemaal tegen!
? Jouw overtuigingskracht en onze doorgedreven opleidingen zorgen ervoor dat jij jouw commercieel talent verder laat ontwikkelen. Never forget: yes you can!
? Een recruitment consultant technics heeft een zeer goede speurneus. Jij krijgt energie door het vinden van die moeilijk vindbare kandidaat voor die ene vacature.
? Matchmaker? Je weet de ideale kandidaat te matchen met de juiste vacature en de klant te overtuigen om samen te werken met Randstad.
? Oh ja, bij Randstad ontwikkel je jezelf ook als expert in sociale wetgeving en heb je een belangrijke rol in onder andere het maken van contracten en sociale documenten.
vos atouts

? Als je hebt een bachelor-of masterdiploma of Als je hebt significante kennis in een commerciële werkomgeving.
? Communiceren en overtuigen zijn aangeboren talenten en zorgen ervoor dat je een klantennetwerk kan uitbouwen en goed samenwerken in een team.
? Je attitude weerspiegelt onze kernwaarden: positivisme, collegialiteit en professionaliteit.
? We leiden jou op tot expert uitzendconsulent en het is jouw bijkomende goesting waarmee je commercieel en resultaatgericht onderneemt.
? Jouw creatief en proactief denken zorgt ervoor dat je prioriteiten weet te stellen en jouw doelstellingen verwezenlijkt.
? Je beschikt over een rijbewijs B of bent in de mogelijkheid om dit in de nabije toekomst te behalen.
qu'offrons-nous?

Als Top Employer 2018 en de wereldwijde leider in HR-diensten biedt Randstad jou talrijke ontwikkelingsmogelijkheden om jouw talent te vervullen. Randstad biedt jou een aantrekkelijke en dynamische functie, intensieve trainingen om jouw ambities te realiseren gekoppeld aan diverse interne doorgroeimogelijkheden. Bij aanvang in jouw rol als uitzendconsulent voorzien wij een onboarding-traject en een persoonlijke learning trainertijdens het jaar. Dit alles doen wij zonder de balans tussen werk en privé uit het oog te verliezen.

? Een aantrekkelijk loonpakket met :
? onkostenvergoeding van 50 euro netto per maand en maaltijdcheques ter waarde van 8 euro
? Keuze tot bedrijfswagen met onbeperkte tankkaart
? Een smartphone met gsm-abonnement
? Een hospitalisatie-en groepsverzekering met pensioenplan
? Dubbel bonussysteem
? 32 vakantie vrij te kiezen in opname
? Leuke bijkomende geschenken en extralegale voordelen doorheen het jaar.

sommaire

fonction
   . consultant en intérim (m/f)

type de job
   . temps plein

type contrat
   . jobs fixes immédiat

secteur
   . Secteur des services

référence
   . CXOPP-8324
informations de contact
Jeroen Scheiris

 

informations de contact
Jeroen Scheiris

Skills:

Job Category: Customer Service [ View All Customer Service Jobs ]
Language requirements:
Employment type:
Salary: Unspecified
Degree: Unspecified
Experience (year): Unspecified
Job Location: aalst, Ander
Address: aalst
Company Type Employer
Post Date: 01/12/2019 / Viewed 11 times
Contact Information
Company: Randstad


Apply Online

Job Category:
Job Location:   
Enter Keywords (e.g. Consultant, IT):