MENU
   
Welcome!! Register or Login

    Job details


Offre: Helpdesk Co;rdinator @Coca Cola Anderlecht:Randstad

Job description:

Helpdesk Co;rdinator @Coca Cola Anderlecht

11-1-2019 anderlecht

vous pouvez faire glisser l'écran de gauche à droite pour voir les jobs utilisez les flèches de votre clavier ( and ) pour voir les différents jobs

description de la fonction

Als All Round IT Helpdesk coördinator ga je aan de slag bij één van onze topklanten: Coca Cola. Naast een stevige 2nd line support kennis beschik je ook over enkele jaren kennis als Teamlead.
   »
Binnen ons IT team ben jij de SPOC voor onze Ausy collega's, je zorgt voor een duidelijk communicatie naar andere afdelingen en ziet toe op de procedures die gevolgd moeten worden (rekening te houden met SLA's, KPI's, ..)
   »
Je staat in rechtstreeks contact met de IT manager en beheert mee het hele IT gebeuren.
   »
Daarnaast voer je taken uit als 2nd line Support Engineer en los je voornamelijk onsite problemen op. Je vormt het aanspreekpunt bij uitstek en staat in voor de monitoring van de gehele IT-infrastructuur van de kantoren te Anderlecht en Rotterdam.
   »
Rotterdam? Inderdaad: om de 2 weken trekt iemand uit het team een dag naar het kantoor in Rotterdam om daar de issues op te lossen.
   »
Je behandelt incident tickets en nieuwe aanvragen van de gehele IT-infrastructuur en IT-dienstverlening. Dat doe je binnen verschillende domeinen zoals Active Directory, Internal data rooms, VDI, Outlook, MS Office 365, MS Windows, Netwerk, Lotus Notes, en ga zo maar door?
   »
Bovendien ga je ook projectmatig aan de slag! Je werkt mee aan nieuwe changes en installaties van nieuwe hardware, netwerken en software. vos atouts
   » Je rondde succesvol je IT-opleiding af en hebt al minstens 2 jaar kennis als Support Engineer.
   » Als je hebt kennis van IT-processen (ITIL is een pluspunt).
   » Systemen (SCCM, Active Directory ...), MS Windows 7, OSX (Mac), Android, VPN, MS office 2013 suite of products, WAN/LAN ? kennen geen geheimen voor jou.
   » Het spreekt voor zich dat je klantvriendelijk bent en beschikt over prima communicatieve expertise.
   » Als je hebt de gedrevenheid en wil om je steeds bij te schaven in technische disciplines.
   » Engels is de voertaal bij Coca-Cola. Daarnaast kan je jezelf ook prima uitdrukken op een professioneel niveau in het Nederlands óf het Frans. Maar ook in de andere landstaal (Nederlands of Frans) trek je jezelf uit de slag.
qu'offrons-nous?
   » Als AUSY consultant kom je terecht op projectbasis bij toonaangevende bedrijven (oa Proximus, Telenet, Brussels Airport Company, Colruyt, ?).
   » Fan van Coca Cola? Ideaal! Er staat een drankautomaat om elke hoek.
   » Open communicatie en persoonlijke aanpak komen staan centraal.
   » Een team van interne werknemers zullen als supporters voor je klaar staan, met als doel je zo goed mogelijk op te volgen en je mee te laten groeien tot een ware consultant binnen een bepaald domein waar je je echt in wil verdiepen.
   » Onze Training agent zal je van bij jouw start bij staan om samen met jou een persoonlijk groeitraject uit te stippelen.
   » Op zeer vaake basis organiseren we technische workshops en opleidingen en bieden we je de kans om certificaten te behalen.
   » Als je bent welkom op tal van sociale team- en bedrijfsevenementen. Wat denk je van lasershooten, escape room, LAN party, je uitleven in een pretpark of een heuse BBQ?
   » Je inzet en professioneel talent worden beloond met een competitief salarispakket met extralegale voordelen: bedrijfswagen, groepsverzekering, hospitalisatieverzekering, maaltijdvergoeding ...

sommaire

fonction
   . helpdesk (2e & 3e ligne) (m/f)

type de job
   . temps plein, freelance

type contrat
   . missions à long terme

référence
   . CXRSP-77542
informations de contact

 

informations de contact

Skills:

Job Category: Customer Service [ View All Customer Service Jobs ]
Language requirements:
Employment type:
Salary: Unspecified
Degree: Unspecified
Experience (year): Unspecified
Job Location: anderlecht, Ander
Address: anderlecht
Company Type Employer
Post Date: 01/11/2019 / Viewed 11 times
Contact Information
Company: Randstad


Apply Online

Job Category:
Job Location:   
Enter Keywords (e.g. Consultant, IT):