MENU
   
Welcome!! Register or Login

    Job details


Offre: Sales Engineer Industriële Automatisatie:Randstad

Job description:

Sales Engineer Industriële Automatisatie

20-11-2018 oost-vlaanderen

vous pouvez faire glisser l'écran de gauche à droite pour voir les jobs utilisez les flèches de votre clavier ( and ) pour voir les différents jobs

description de l'entreprise

Pneuvano heeft meer dan 40 jaar skills in het aanbieden van componenten voor industriële automatisatie ? met name pneumatische componenten, afsluiters en handling equipment ? en dit aan machinebouwers, productiebedrijven en verdelers. Dankzij hun doorgedreven technische kennis en uitstekende service hebben zij intussen een ijzersterke reputatie opgebouwd in de Belgische en Luxemburgse markt. Zo staan ze hun klanten dagdagelijks bij in het zoeken naar kwalitatief hoogstaande oplossingen op maat inzake pneumatische cilinders, ventielen, luchtverzorging, koppelingen en leidingen, afsluiters, vacuümtechniek, robotcomponenten, stootdempers, trillers, ...

Ter versterking van hun team zijn ze op zoek naar een gemotiveerde Sales Engineer voor de regio Oost-Vlaanderen. description de la fonction

Ben je op zoek naar een autonome en gevarieerde technisch-commerciële functie bij een verdeler van een heel uitgebreid gamma sterke en kwalitatieve merken voor industriële automatisatie? Bekijk dan zeker deze opportuniteit!
- Je staat in voor de verkoop van een uitgebreid gamma pneumatische componenten, afsluiters en handling equipment.
- Door het leggen van de juiste contacten en gaandeweg jouw netwerk uit te breiden, tracht je met jouw technische kennis en skills opportuniteiten te detecteren.
- Je stelt de gepaste oplossing voor aan een gediversifieerd klantenbestand bestaande uit machinebouwers, productiebedrijven en verdelers.
- Je gaat zelfstandig te werk en beheert het volledige verkoopsproces van A tot Z. Hierbij leg je de nadruk op het onderhouden van bestaande klanten, maar probeer je evenzeer jouw netwerk uit te breiden en nieuwe contacten te leggen.
- Je werkt nauw samen met jouw collega?s op de binnendienst en rapporteert aan de General Manager. vos atouts

- Als je bent bachelor of master in een technische richting en hebt bij voorkeur reeds significante technisch-commerciële ervaring.
- Technisch heb je algemene knowhow, bij voorkeur heb je ook kennis van pneumatische componenten, afsluiters, handling equipment, vacuümtechniek, ... of toch zeker sterke interesse hierin.
- Als je bent uiteraard een echte verkoper, heel klantgericht en communicatief zowel in het Nederlands als in het Engels.
- Verder ben je een problem solver (productkennis omzetten in technische oplossing voor de klant), overtuigend, zelfstandig, flexibel en blijvend leergierig.
qu'offrons-nous?

- Een gevarieerde functie waarbij je volledig verantwoordelijk bent voor jouw regio bij een gezond en groeiend bedrijf met een uitstekende reputatie.
- Je komt terecht in een enthousiast team experts waarbij je wordt ondergedompeld in een technisch uitdagende wereld.
- Een aantrekkelijk verloningspakket gebaseerd op jouw inzet, kennis en resultaten aangevuld met interessante extralegale voordelen.

Meer informatie?
Ing. Gert Van de Walle - Ausy Engineering W&S
09/259.12.12
gert.van.de.walle@cx.ausy.be
https://www.ausy.be/nl/engineering

Dit is een vacature van Insel, nu Ausy Engineering W&S. Wij zijn sinds 1994 een erkend werving en selectiekantoor specifiek gericht op de technische bachelors en ingenieurs.

sommaire

fonction
   . représentant / account manager (m/f)

type de job
   . temps plein

type contrat
   . jobs fixes immédiat

référence
   . CXRSP-61870
informations de contact
Gert Van de Walle
09/259.12.12

 

informations de contact
Gert Van de Walle
09/259.12.12

Skills:

Job Category: Customer Service [ View All Customer Service Jobs ]
Language requirements:
Employment type:
Salary: Unspecified
Degree: Unspecified
Experience (year): Unspecified
Job Location: Oost-Vlaanderen
Company Type Employer
Post Date: 11/20/2018 / Viewed 43 times
Contact Information
Company: Randstad
Contact Email: gert.van.de.walle@cx.ausy.be


Apply Online

Job Category:
Job Location:   
Enter Keywords (e.g. Consultant, IT):