MENU
   
Welcome!! Register or Login

    Job details


Offre: Planogram & Forecast Coördinator:A & C Systems

Job description:A & C Systems

Planogram & Forecast Coördinator

   » Hoegaarden
   » Vast contract, onbepaalde tijd
   » Voltijds
   »

Introductie

Ben je op zoek naar een functie waarin je zowel je analytisch als je commercieel talent kwijt kan? 
Dan heb je met de functie van Planogram & Forecast Coördinator de job van je leven gevonden! 

Jouw verantwoordelijkheden

Als Planogram & Forecast Coördinator kom je terecht in het Category Management team. 
Jij beheert voor onze klanten (bv operatoren zoals Proximus en Orange en grote retailketens) planogrammen om onze productportfolio op de meest ideale manier te presenteren. 
Je toont hierbij dat je weet waarover je spreekt want Als je hebt feeling met onze producten en weet wat de trends zijn die het goed zullen doen in de markt.  
Op basis hiervan beslis jij welke producten onze klant in zijn winkels zal verkopen!  Daarbovenop heb je de cijfers grondig geanalyseerd zodat je de perfecte forecast plaatst die moet zorgen voor een optimale voorraad bij ons en bij onze klant. 
Je volgt de verkoop nauwgezet op en doet de juiste suggesties op basis van jouw kennis en analyse.
Je werkt nauw samen met het product management, data en customer care team, daarnaast heb je ook voldoende commerciële feeling om samen met de (key) account managers na te denken over acties om de producten die jij in je planogrammen opneemt zo goed mogelijk aan de man te brengen.

Jouw profiel

Jij bent onze ideale Planogram & Forecast Coördinator als je...:
   »     ...een neus hebt voor nieuwe trends en weet wat er leeft in de telecommarkt. 
   »     ...een analytische geest hebt. Als je bent sterk in forecasting dankzij jouw doorgedreven analyse van het cijfermateriaal. 
   »     ...commerciële feeling hebt. Want cijfers zeggen ten slotte niet alles. Jij voelt perfect aan wat de klant wil. Dankzij jou wordt zijn winkel een stuk aantrekkelijker en gaan de verkoopcijfers de hoogte in.
   »     ...een aangeboren organisatietalent hebt. Je zet de verschillende afdelingen aan het werk en volgt dit nauwgezet op. En dat allemaal met in je achterhoofd het ideale schappenplan voor je klant. 
   »     ...een teamplayer bent. You know the game and love to play.

Ons Wij bieden

Wat mag je verwachten als je bij A&C Systems komt werken? 

A&C Systems biedt jou de kans om mee te groeien in een gezonde, innovatieve en inspirerende organisatie waar openheid en toewijding centraal staan. Jouw collega?s zijn dynamische mensen die dagelijks hun grenzen verleggen om samen de doelstellingen te halen. Wij zijn steeds op zoek naar enthousiaste personen die deze visie met ons delen: mensen die hun verantwoordelijkheid nemen, mensen die trots zijn op hun werk, mensen zoals jij!
Bovendien zijn files verleden tijd, want je werkt dichtbij huis in Hoegaarden. Je krijgt een aantrekkelijk salaris in functie van competenties en ervaring, aangevuld met een mooi pakket extralegale voordelen.

Geïnteresseerd?

Zin gekregen om ons team te versterken? 

Is deze vacature je op het lijf geschreven? Aarzel niet en neem vandaag nog contact op met ons via http://www.ac-systems.com/jobs! Wij staan te popelen om kennis te maken met nieuwe talenten!
 
Wat je over ons moet weten
A&C Systems, distributeur van consumentenelektronica, opgericht in 1991, levert smartphones, tablets, navigatiesystemen, e-bikes en accessoires aan de Benelux markt. De laatste jaren bieden we eveneens meer en meer oplossingen aan om iedereen vlot toegang te geven tot onze producten en diensten (op IT, financieel, sales, marketing en logistiek vlak). We stellen 125 mensen te werk in meer dan 50 verschillende functies en realiseerden in 2017 een omzet van meer dan 240 miljoen euro.

Toon op kaart

Locatie

A & C Systems
Bleyveldstraat 6, 3320 Hoegaarden, België

appliquer

Skills:

Job Category: Customer Service [ View All Customer Service Jobs ]
Language requirements:
Employment type:
Salary: Unspecified
Degree: Unspecified
Experience (year): Unspecified
Job Location: Ander
Company Type Employer
Post Date: 10/19/2018 / Viewed 20 times
Contact Information
Company: A & C Systems


Apply Online

Job Category:
Job Location:   
Enter Keywords (e.g. Consultant, IT):