MENU
   
Welcome!! Register or Login

    Job details


Offre: Junior dossierbeheerder (Waregem):Le Grand & Associates

Job description:


Le Grand & Associates

Junior dossierbeheerder (Waregem)

   » Poperinge
   » Vast contract, onbepaalde tijd
   » Voltijds
   »

Voor een supermodern en vooruitstrevend accountantskantoor regio Waregem gaat Le Grand & Associates, gespecialiseerd in accountancy, taks en legal profielen, op zoek naar een ambitieuze junior dossierbeheerder .
Wil jij veel bijleren en jezelf volledig ontplooien als dossierbeheerder en daarbij ook nog een de kans krijgen om door te groeien tot A-Z boekhouder/accountant ? Dan is er een grote kans dat jij deze zoektocht kan beëindigen.
Onze klant staat bekend om zijn professionele dienstverlening dankzij zijn goed opgeleide team . Een uitgebreid cliënteel kan hierdoor rekenen op een adviesverlening van topkwaliteit . Dit kantoor kan terugkijken op een ervaring van meer dan 25 jaar en is van plan om te blijven groeien gedurende de komende jaren. Kan jij je vinden in deze visie? Lees dan zeker verder.

Jouw verantwoordelijkheden

Dit zal jij doen:
Jij zal verschillende boekhoudkundige taken onder jouw hoede nemen. Gedurende een inwerkperiode krijg je een intensieve opleiding . Eerst begin je met alle voorbereidende taken : je boekt de aan- en verkoopfacturen in en je ondersteunt de meer ervaren dossierbeheerders . Zo ga je de tussentijdse balansen en de jaarrekening voorbereiden en hou je je bezig met het invoeren van de belastingaangiftes.
Na een inwerkperiode krijg je steeds meer taken toevertrouwd . Je wordt naargelang jouw tempo ingezet als A tot Z dossierbeheerder en krijgt zo ook de verantwoordelijkheid over een eigen cliënteel .

Jouw profiel

Dit ben jij:
   » Als je hebt een professionele bachelor accountancy & fiscaliteit of een masterdiploma in een economische richting op zak.
   » Als je hebt reeds een eerste significante ervaring opgedaan in een boekhoud- of accountantskantoor.
   »Interesse in fiscaliteit is een plus!

Ons Wij bieden

Dit zal jij krijgen:
   » Naast een aantrekkelijkeverloning krijg je ook maaltijdcheques en andereextralegale
   » Je komt terecht in familiaal team van experts waartussen een vriendschappelijkesfeer hangt en die er alles aan doet om van jouw een volwaardige dossierbeheerder te maken.
   » Je krijgt de kans om verschillende externeopleidingen naar keuze te volgen waardoor je jezelf kan specialiseren en verdiepen in je eigen interesses en zo nog beter wordt in je job.
   » Na een goede inwerkperiode krijg je steeds meer verantwoordelijkheden en heb je een reële kans om doortegroeien .
Denk jij dat je de ideale kandidaat bent? Neem dan snel contact op met Marie of Emma. Bezorg ons snel jouw cv via mail fidu@legrand-associates.com of online (www.legrand-associates.com).
Heb je nog vragen? Dan kan je ons bereiken op het nummer 09 352 01 00.
Discretie verzekerd.
Keywords: dossierbeheerder / accountant / boekhoudkantoor / fiduciaire / tax / fiscality / fiscalist/ fiscaliteit / boekhouder / accountancy / boekhouding / belastingconsulent / ervaren / senior / IAB / accountantskantoor / expert / management / verantwoordelijkheid / uitdaging

Toon op kaart

Locatie

Le Grand & Associates
8970 Poperinge, België

appliquer

Skills:

Job Category: Customer Service [ View All Customer Service Jobs ]
Language requirements:
Employment type:
Salary: Unspecified
Degree: Unspecified
Experience (year): Unspecified
Job Location: Ander
Company Type Employer
Post Date: 10/18/2018 / Viewed 22 times
Contact Information
Company: Le Grand & Associates
Contact Email: fidu@legrand-associates.com


Apply Online

Job Category:
Job Location:   
Enter Keywords (e.g. Consultant, IT):