MENU
   
Welcome!! Register or Login

    Job details


Offre: Quality Manager:Milcobel CVBA

Job description:


Milcobel CVBA

Quality Manager

   » Kallo
   » Vast contract, onbepaalde tijd
   » Voltijds
   »

Introductie

In het kader van de verdere professionalisering en groei is Milcobel op zoek naar een: Quality Manager (M/V).

De job

   » Als Quality Manager draag je de verantwoordelijkheid over de kwaliteitsactiviteiten binnen de sites Langemark en Kallo. Hier worden de melkpoeders, industriële kazen en afgeleide producten (room, boter, wei, ?) geproduceerd. Deze producten worden wereldwijd verkocht aan diverse klanten (vb. grote spelers binnen de chocolade- of voedingsindustrie) met hoge kwaliteitseisen.
   » Als voedingsbedrijf is de kwaliteit van onze producten natuurlijk een absolute topprioriteit! Je draagt dit ook uit en brengt jouw sites naar een hoogstaand niveau, dat voldoet aan de vooropgestelde vereisten (BRC, IFS, ISO2200, klantspecifieke kwaliteitssystemen,?).
   » Je werkt in een B2B context, waarbij je geregeld in dialoog zult treden met onze klanten en diverse interne stakeholders. Je vertaalt de vragen van de klant (lastenboek) in specificaties en professionaliseert de bestaande processen (zoals Quality assurance, Quality control, incidentenbeheer, risico analyses, audits,?) ten einde de relaties te optimaliseren.
   » Onze organisatie groeit sterk en is momenteel in volle verandering waarbij we verwachten dat je als Quality Manager de huidige processen en systemen kritisch analyseert en verbetert waar nodig. Het zoeken naar en uitwisselen van best practices en synergieën over de verschillende sites is hierbij cruciaal.
   » Naast het inspireren en coachen van jouw eigen team, slaag je er in een cultuur te creëeren waar het belang van kwaliteit, hygiëne en voedselveiligheid ingebakken zit door werknemers op te leiden en ondersteunende tools aan te reiken.
   » Je volgt de wetgevingen en reglementeringen nauw op, en past waar nodig werkwijzen aan.
   » Als je bent het aanspreekpunt voor QA binnen jouw werkgebied en rapporteert aan de Group QESH Manager.

Jij

   » Hebt een stevige kennis (+/- 8 jaar) in het ontwikkelen van de kwaliteitssystemen, het optimaliseren van bestaande procedures en het behalen van de hoogste kwaliteitseisen binnen de voeding (B2B) of farma.
   » Behaalde een ingenieursdiploma, bij voorkeur in de richting bio, chemie of landbouw.
   » Krijgt als Change Manager energie van een onderneming in volle verandering met ruimte voor ondernemerschap en continue verbeteringen.
   » Bent communicatief, diplomatisch en commercieel. Contacten met klanten en collega?s van diverse afdelingen zijn voor jou een must.
   » Denkt graag analytisch, procesmatig en oplossingsgericht en bent vastberaden om dit te vertalen in resultaten.
   » Slaagt er in als een business partner mee te denken met verschillende stakeholders (sales, productie, supply chain, R&D, ?).
   » Bent een people manager en weet jouw werknemers te inspireren en te coachen.
   » Schrikt er niet van terug om je flexibel op te stellen i.h.k.v. verplaatsingen tussen de verschillende sites (Kallo, Langemark) waar je verantwoordelijk voor bent.
   » Hebt zin om met jouw enthousiasme en gedrevenheid echt een verschil te komen maken!

Wij bieden

   » Wij bieden je dus een boeiende en gevarieerde job met voldoende ruimte voor verantwoordelijkheden binnen een sterk team. We geloven in de kracht van onze werknemers, je krijgt van ons het vertrouwen en de middelen om je functie op een efficiënte en aangename manier uit te voeren.
   » Milcobel is een solide werkgever die krachtig investeert in mensen, markten en infrastructuur. Wij stimuleren je om je persoonlijk en professioneel verder te ontwikkelen.
   » 1,4 miljard verwerkte melk, ?1 miljard omzet, 8 productiesites, 2.800 melkveehouders ? werken bij de grootste zuivelcoöperatie van België is allerminst alledaags. Van 100% natuurlijke melk tot overheerlijke zuivelproducten ? je draagt bij tot een uniek economisch model door en voor lokale melkveehouders. 

Geïnteresseerd?

Klik op "Solliciteren" om ons uw CV en motivatie door te sturen.

Toon op kaart

Locatie

Milcobel CVBA
Fabriekstraat 141, 9120 Beveren-Waas (Kallo), België

appliquer

Skills:

Job Category: Customer Service [ View All Customer Service Jobs ]
Language requirements:
Employment type:
Salary: Unspecified
Degree: Unspecified
Experience (year): Unspecified
Job Location: Ander
Company Type Employer
Post Date: 10/12/2018 / Viewed 7 times
Contact Information
Company: Milcobel CVBA


Apply Online

Job Category:
Job Location:   
Enter Keywords (e.g. Consultant, IT):