MENU
   
Welcome!! Register or Login

    Job details


Offre: Group Category Buyer Packaging:Milcobel CVBA

Job description:


Milcobel CVBA

Group Category Buyer Packaging

   » Kallo
   » Vast contract, onbepaalde tijd
   » Voltijds
   »

Introductie

In het kader van verdere professionalisering en groei is Milcobel op zoek naar een (m/v): Group Category Buyer

De job

   » Als Category Buyer Packaging beheer je de verpakkingscategorie voor de verschillende sites van de Milcobel Group:
   » Je bepaalt mee, ontwikkelt en implementeert de procurement strategie per verpakkingstype (karton, folie, PE flessen, bricks, MAP en hersluitbare verpakkingen voor consumentenkaas, etc) en houdt daarbij rekening met de interne noden en met externe marktrends en innovaties.
   » Je initieert RFx en werkt deze volledig uit, inclusief het voeren van contractonderhandelingen
   » Je  werkt intensief samen met de geselecteerde leveranciers en je borgt de gewenste lange termijn samenwerking door middel van gericht en professioneel supplier performance management.
   » Voor jouw aankoopcategorie vorm je het aanspreekpunt voor andere afdelingen (vb. Sales, Marketing, Supply Chain, Productie, R&D,?) en behartig je, in lijn met de bedrijfsstrategie, mee hun noden op vlak van innovatie, kostenefficiëntie, leverbetrouwbaarheid, enz.
   » Als Category Buyer hou je je kennis en evoluties binnen jouw aankoopcategorie up-to-date  en volg je trends in de markt van verpakkingsconcepten proactief op voor de volledige groep (met focus op de belangrijkste verpakkingstypes)
   » Je volgt commerciële opportuniteiten op om de kostenefficiëntie van de aankoopprocessen permanent te verbeteren.
   » Als je bent pro-actief in het aandragen van opportuniteiten en het management van risico?s
   » Je initieert strategische cross-functionele packaging change projecten en onderneemt concrete en oplossingsgerichte acties  die significant bijdragen tot de bedrijfsresultaten.
   » In samenwerking met productie voer je benchmarkoefeningen uit van de huidige packaging capabilities en je lanceert voorstellen tot verbetering.
   » Je ben de rechtstreekse support voor het Marketingteam van de Business Unit Consumer Products & Service  om hun innovatie-ideeën/richtingen te evalueren, te challengen en verder te stuwen. In mature markten van consumer products is verpakking één van de grootste differentiators, zowel om onze eigen merken te bouwen, als om onze rol als preferred partner voor private label te spelen.
   » Voor het opzetten en leiden van grote projecten, werk je samen met R&D als technische partner en uitvoerder
   » Tenslotte ben je het eerste contact naar de markt van de verpakkingstechnologen om bepaalde ontbrekende kennis binnen te brengen of om eventuele additionele resources in te kopen

Jij

   » Hebt een Master en hebt idealiter verschillende jaren significante kennis in het aankopen van verpakkingen op strategisch niveau.
   » Bent een echte relatiebouwer. Dankzij jouw sterke communicatie expertise slaag je er in de balans te vinden tussen het behartigen van de belangen van jouw diverse interne stakeholders en de realisatie van de procurement doelstellingen anderzijds.
   » Sterke analytische vaardigheden, stressbestendigheid en oplossingsgericht denken zijn jouw troeven. 
   » Als resultaatsgerichte en enthousiasme professional deins je er niet voor terug om projecten te trekken, onderhandelingen te voeren en de performance van onze leveranciers aan de kaak te stellen.
   » Neemt initiatief en levert een actieve bijdrage aan de verdere professionalisering van de huidige processen. Daad- en overtuigingskracht zijn jou niet vreemd.  
   » Hebt een gedegen kennis van het Nederlands en Engels.
   » Flexibele ingesteldheid. Standplaats is Kallo (HQ) met periodieke aanwezigheid in onze andere sites (Kallo, Langemark, Moorslede, Brugge, Schoten) i.h.k.v. projecten.
   » Bent bereid je in te werken in de boeiende specificiteiten van de levensmiddelensector.

Wij bieden

Een gevarieerde functie met impact in een onderneming met een sterk track-record en ambitieuze doelstellingen. Tal van ontwikkelmogelijkheden en ruimte om te verbeteren en te innoveren. Uiteraard bieden we jou een aantrekkelijk loon, aangevuld met extralegale voordelen.

Geïnteresseerd?

Klik op "Solliciteren" om ons uw CV en motivatie door te sturen.

Toon op kaart

Locatie

Milcobel CVBA
Fabriekstraat 141, 9120 Beveren-Waas (Kallo), België

appliquer

Skills:

Job Category: Customer Service [ View All Customer Service Jobs ]
Language requirements:
Employment type:
Salary: Unspecified
Degree: Unspecified
Experience (year): Unspecified
Job Location: Ander
Company Type Employer
Post Date: 10/12/2018 / Viewed 7 times
Contact Information
Company: Milcobel CVBA


Apply Online

Job Category:
Job Location:   
Enter Keywords (e.g. Consultant, IT):