MENU
   
Welcome!! Register or Login

    Job details


Offre d'emploi: HR - Graduate Program:Milcobel CVBA

Job description:


Milcobel CVBA

HR - Graduate Program

   » Kallo
   » Vast contract, onbepaalde tijd
   » Voltijds
   »

Introductie

In het kader van de verdere professionalisering en groei, is Milcobel op zoek naar een (m/v): HR Graduate
Ontdek een wereld aan mogelijkheden en ervaar hoe ons HR Graduate Program een kick-start kan geven aan jouw carrière!

De job

   » Vanaf dag 1 heb je impact en krijg je als HR Graduate de verantwoordelijkheid om projecten te managen, veranderingen en optimalisaties door te voeren binnen verschillende HR domeinen gaande van Recruitment, Training & Development tot Performance Management.
   » Je neemt de lead in het uitdenken en opzetten van een sterk en innovatief beleid om talent aan te trekken en te behouden voor 5 sites.
   » Je staat voor een groot deel van de tijd zelf in voor de rekrutering en selectie van diverse profielen (intake met de lijn manager, definiëren van de juiste search kanalen, screening & interviewen van kandidaten, organiseren van assessment center of andere testen, adviseren HR agents / HR Managers / lijn managers).
   » In nauwe samenwerking met de Talent Manager vertaal je de rekruteringstrategie naar operationele doelstellingen afgestemd op de noden van de business. Je trekt verschillende projecten i.h.k.v. employer branding, campus recruitment, jobbeurzen, stagebeleid, algemene R&S-campagnes, enz.
   » Voortdurend verbeteren is jouw motto: Als je bent voortrekker om de huidige processen en tools inzake Recruitment, Training & Development, Performance onder de loep te nemen en te optimaliseren. Je kijkt niet zomaar mee maar bent verantwoordelijk om zaken echt te veranderen.
   » Duurzaam groeien is de opdracht! Hiervoor wordt rekening gehouden met jouw ambities, interesses, sterktes en ontwikkelpunten om samen met jou je verdere loopbaan uit te stippelen.

Jij

   » Een intellectuele relatiebouwer met een afgeronde Master en minder dan 1 jaar werkervaring, idealiter Master Bedrijfspsychologie of een major met een link naar HR.  
   » Sterk analytisch en kritisch denkvermogen met goede communicatieve vaardigheden.
   » Een initiatiefnemer die conceptueel denken combineert met een pragmatische ingesteldheid. Je neemt verantwoordelijkheid over projecten en kan deze van A-Z managen.
   » Een energieke en ondernemende persoonlijkheid met doorzettingsvermogen.
   » Nieuwsgierige en leergierige potential die snel nieuwe zaken oppikt en openstaat voor constructieve feedback om zo jouw groeiproces te versnellen.
   » Krijgt energie door oplossingsgericht en out-of-the-box te kunnen denken.
   » Een teamplayer, die sterke relaties kan opbouwen met de verschillende stakeholders en weet te overtuigen.
   » Plaats van tewerkstelling is Kallo. Een flexibele ingesteldheid en bereidheid om i.h.k.v. projecten jou te verplaatsten naar enkele sites (Kallo, Langemark, Moorslede, Brugge, Schoten).

Wij bieden

Een gevarieerde functie met impact in een onderneming met een sterk track-record en ambitieuze doelstellingen. Tal van ontwikkelmogelijkheden en ruimte om te verbeteren en te innoveren. Uiteraard bieden we jou een aantrekkelijk loon, aangevuld met extralegale voordelen.

Geïnteresseerd?

Herken je jezelf in onze kernwaarden: M oedig zijn, E erlijkheid, L oyaliteit en K waliteit? Wens je deel uit te maken van ons gemotiveerd HR team? Solliciteer dan vlug!

Toon op kaart

Locatie

Milcobel CVBA
Fabriekstraat 141, 9120 Beveren-Waas (Kallo), België

appliquer

Skills:

Job Category: Customer Service [ View All Customer Service Jobs ]
Language requirements:
Employment type:
Salary: Unspecified
Degree: Unspecified
Experience (year): Unspecified
Job Location: Ander
Company Type Employer
Post Date: 10/11/2018 / Viewed 8 times
Contact Information
Company: Milcobel CVBA


Apply Online

Job Category:
Job Location:   
Enter Keywords (e.g. Consultant, IT):