MENU
   
Welcome!! Register or Login

    Job details


Offre d'emploi: Technieker Kabels en Lijnen Lendelede:Elia nv/sa

Job description:Elia nv/sa

Technieker Kabels en Lijnen Lendelede

   » Lendelede
   » Vast contract, onbepaalde tijd
   » Voltijds
   »

Functiebeschrijving

Al de energie die je thuis ontvangt, wordt langs het Elia-net vervoerd. Het maakt niet uit of de elektriciteit nu van windmolens in de Noordzee komt of van kerncentrales in België of elders. Daarom moet de grootste zorg besteed worden aan de technische assets waaruit dit net is samengesteld.
Wij beschikken over een van de meest betrouwbare netten van Europa. Dat hebben we te danken aan het goede onderhoud van het net. En doen zich ondanks alles toch problemen voor, dan staan onze technici klaar om de herstellingen uit te voeren. Dankzij hen kunnen wij 24 uur op 24 het transport van de elektriciteit waarborgen.

Jouw verantwoordelijkheden

De functie van technicus omvat uiterst gevarieerde activiteiten. Om de activiteiten in de regio van Lendelede te verzekeren, is Elia op zoek naar technici voor het volgende departement:
   » De teams van ?Linear Assets & Structures? zijn technici die het net vaak patrouilleren, de recurrente metingen beheren, alsook voor de dringende en curatieve interventies instaan. De taken van deze functie zijn ook zeer gevarieerd en deze technici komen vaak in contact met de bevolking. Zij zorgen voor de ondergrondse kabels en de luchtlijnen. Ze mogen voor geen kleintje vervaard zijn, want ze moeten soms wel 50 meter hoog klimmen om de vaststellingen te doen en de herstellingen uit te voeren.
 
Rekening houdend met hun persoonlijke belangstelling en ambities biedt Elia zijn medewerkers de mogelijkheid om tussen deze teams te evolueren, andere meer technisch-administratieve taken te vervullen of in de dispatching te werken waar het net gecontfunctionerd en bestuurd wordt. Zo is het mogelijk om een zeer gevarieerde carrière uit te bouwen en een ruime technische skills binnen de sector te verwerven. Een andere groeimogelijkheid is je specialiseren in een specifieke activiteit en binnen je domein evolueren naar een functie van technisch expert.
 

Functievereisten

   » Je beschikt over een bachelor diploma of hebt een diploma hoger technisch onderwijs (secundair onderwijs) in de richtingen elektriciteit of elektromechanica of hebt reeds significante kennis opgedaan.
   » skills en kennis binnen de sector zijn uiteraard gewenste kwaliteiten.
   » Je hecht veel belang aan veiligheid.
   » Als je hebt een goede analytische en synthetische geest.
   » Als je hebt een passie voor bovengrondse lijnen en/of ondergrondse kabels.
   » Als je bent gemotiveerd, werkt graag in groepsverband en bent bereid om een grote uitdaging aan te gaan.
   » Je beschikt over een rijbewijs B.

Geïnteresseerd?

Klik op "Solliciteren" om ons uw cv en motivatie door te sturen.

Toon op kaart

Locatie

Elia nv/sa
8860 Lendelede, België

appliquer

Skills:

Job Category: Customer Service [ View All Customer Service Jobs ]
Language requirements:
Employment type:
Salary: Unspecified
Degree: Unspecified
Experience (year): Unspecified
Job Location: Ander
Company Type Employer
Post Date: 10/11/2018 / Viewed 9 times
Contact Information
Company: Elia nv/sa


Apply Online

Job Category:
Job Location:   
Enter Keywords (e.g. Consultant, IT):