MENU
   
Welcome!! Register or Login

    Job details


Offre d'emploi: VERANTWOORDELIJKE CUSTOMER SERVICE @ VOLVO VERMANT:AULI

Job description:AULI

VERANTWOORDELIJKE CUSTOMER SERVICE @ VOLVO VERMANT

   » Mechelen, Rumst en Bornem
   » Vast contract, onbepaalde tijd
   » Voltijds
   »

Introductie

Vermant werd in 1956 opgericht als universele garage. Sinds 1967 zijn ze een officiële Volvo verdeler met 3 strategische vestigingen tussen Antwerpen en Brussel ( Mechelen, Rumst en Bornem ).  In 2014 werd Kia aan de portfolio toegevoegd en ondertussen zijn ze de officiële verdeler voor Mechelen en Antwerpen Zuid. In 2014 werd tevens een nieuwe state of the art multimerken carrosserie in Mechelen Noord in gebruik genomen. Sinds vorig jaar zijn ze ook één van de 7 Belgische Polestar dealers, het performance merk van Volvo. Recent openden ze nog een PDIcenter in Mechelen Noord en een aparte afdeling voor de verkoop, service, stalling en restauratie van klassiekers en collectiewagens: Collection by Vermant. Samen vormen deze 8 bedrijven de Vermant Automotive Group . Een sterk lokaal verankerde en toonaangevende familiale groep die met passie, zowel voor de klant, de medewerker als het product geleid wordt. Een enthousiast en gedreven team staat in voor de verkoop van een 2.000-tal wagens en een 20.000 herstellingen en servicebeurten. De succesformule achter de enorme groei zijn de kernwaarden van het bedrijf: klanten- en werknemerstevredenheid, opleiding, kwaliteit en een begaan en gepassioneerd management. Het menselijk kapitaal wordt gewaardeerd en gekoesterd zodat werken bij Vermant net dat tikkeltje meer biedt om steeds gemotiveerd aan de slag te gaan, elke dag opnieuw! Wil je meeschrijven aan dit succesverhaal en deel uitmaken van een winning team?

Jouw verantwoordelijkheden

   » Als je bent verantwoordelijk voor het implementeren en bewaken van alle aftersales bedrijfsprocessen vanuit het Volvo Personal Services (VPS) concept.
   » Je implementeert deze nieuwe projecten en investeringen en je analyseert continu de best practices van collega?s en concurrenten.
   » Strategisch ben je de stuwende motor voor de continue verbetering van de structuren, processen en procedures. Als je bent ook zeer alert voor nieuwe aftersales / carrosserie businessopportuniteiten.
   » Samen met je vestigingsteams streef je efficiëntie, rendement, kwaliteitsgarantie en klantentevredenheid persoonlijk na. Je volgt de KPI?s nauwgezet op en je creëert een ?spirit? waardoor klanten zich verbonden voelen.
   » Je werkt afwisselend vanuit een van de vestigingen, om zelf het operationele aftersales / carrosseriebeleid dagelijks mee waar te maken.
   » Dankzij jouw open communicatie, persoonlijk enthousiasme en overtuigingskracht zet je een juiste servicehouding over op de verantwoordelijken en hun werknemers. Je zorgt voor empowerment en een structureel dragende organisatie per vestiging.
   » Je rapporteert aan de operationeel directeur en U kunt doen deel uit van het managementteam.

Jouw profiel

   » Je combineert een technisch opleidingsniveau met een commerciële attitude.
   » Je beschikt over kwaliteitsvolle technische kennis in een naverkoopomgeving (idealiter automotive) met rechtstreeks contact met de eindklant.
   » kennis in het sturen van teams in veranderingstrajecten is een must.
   » Als je hebt kennis in het realiseren van nieuwe investeringen van a tot z.
   » Dankzij jouw kennis en kennis straal je vertrouwen en maturiteit uit.
   » Als je hebt een gezonde kritische ingesteldheid en Als je bent steeds alert voor je rendement en budget met grote zin voor analyse en cijfergegevens.
   » Als je bent een ondernemerstype dat graag initiatief en verantwoordelijkheid neemt en affiniteit heeft met wagens en de uitstraling van dit merk.

Ons Wij bieden

   » De uitdaging om zelfstandig een boeiende en gevarieerde job, met meerwaarde, uit te voeren bij de ?referentie? in de sector.
   » De verantwoordelijkheid om de naverkooporganisatie en de carrosserie future proof te maken voor significante marktveranderingen.
   » De professionele ondersteuning van zowel de invoerder als de toekomstgerichte verdelerorganisatie.
   » Functie met impact en doorgroeimogelijkheden.
   » Een uitmuntende vergoeding, in functie van de resultaten, en extralegale voordelen.

Geïnteresseerd?

Ben je gepassioneerd om een professionele en snel groeiende organisatie mee te sturen?
Voor een snelle behandeling van je kandidatuur reageer je via www.auli.be
Voor Vermant KIA zoeken we ook een Operationeel Manager!

appliquer

Skills:

Job Category: Customer Service [ View All Customer Service Jobs ]
Language requirements:
Employment type:
Salary: Unspecified
Degree: Unspecified
Experience (year): Unspecified
Job Location: Ander
Company Type Employer
Post Date: 09/25/2018 / Viewed 17 times
Contact Information
Company: AULI


Apply Online

Job Category:
Job Location:   
Enter Keywords (e.g. Consultant, IT):