MENU
   
Welcome!! Register or Login

    Job details


Emploi: tekenaar infrastructuur:Randstad

Job description:

tekenaar infrastructuur

19-9-2018 puurs

vous pouvez faire glisser l'écran de gauche à droite pour voir les jobs utilisez les flèches de votre clavier ( and ) pour voir les différents jobs

description de l'entreprise

Je wordt tewerkgesteld binnen de afdeling infrastructuur van onze klant, een studiebureau. description de la fonction

Ausy Consulting beweegt professionals en verbindt hun ambities met organisaties. Wij zijn op zoek naar ingenieurs actief in de bouw sector die hun carrière verder willen laten groeien en nieuwe uitdagingen willen aangaan.

Werk je graag in een technische omgeving en ben je op zoek naar een nieuwe uitdaging zoals in onderstaande vacature beschreven, neem dan contact op met Glen Pelgrims.
glen.pelgrims@cx.ausy.be of 03 200 28 06

Je takenpakket bestaat uit : Het opmaken van basisplannen, ttz het uittekenen (op plan brengen) van de bestaande context en omgeving als basisplan voor het verdere dossier. Het uittekenen van de ontwerpplannen, ttz tekenen van de technische plannen op basis van de schetsontwerpen van de projectmanager of - ingenieur tot op detailniveau. Het voorbereiden van de basismeetstaten, ttz het opmaken of genereren (vanuit de tekening) van de basismeetstaat op basis van de goedgekeurde grond- en detailplannen. Het uittekenen van technische As-Built plannen. Het uitvoeren van administratieve taken gerelateerd aan het tekenwerk teneinde een vlot projectverloop te garanderen.
vos atouts

Je behaalde een (bachelor)diploma in een richting gerelateerd aan de bouwkunde of gelijkwaardig door kennis OF je behaalde een certificaat 'CAD-tekenaar' bij een erkend opleidingsinstituut, idealiter aangevuld met kennis bij een studiebureau als tekenaar wegenis- en riolering.
Als je bent bekend met tekenpakketten zoals Autocad 2D, 3D. Kennis van CIVIL 3D is een plus.
Als je bent gepassioneerd door tekenen en bent bereid constant bij te leren. Als je hebt een meer dan voldoende kennis van MS Office, specifiek met Word en Excel.
Idealiter ben je bekend met het SB250
Als je hebt een grondige kennis van het Nederlands en basiskennis van Frans en Engels
Qua persoonlijkheid ben je een teamplayer en werk je nauwgezet, rekening houdend met deadlines. Je houdt het hoofd koel in stress situaties en behoudt het overzicht. Je volgt zorgvuldig de planning op van de verschillende projecten waar jij werd aan toegewezen. Je communiceert op de juiste manier en momenten met de andere projectwerknemers en stelt vragen indien nodig.
qu'offrons-nous?

We bieden je een contract onbepaalde duur aan. Je start op via Ausy en bij een positieve evaluatie na een jaar kan je in dienst gaan bij onze klant.
Naast een correct loon, geven we je ook extralegale voordelen zoals mc, verzekeringen,.. .

sommaire

fonction
   . concepteur et/ou dessinateur (m/f)

type de job
   . temps plein

type contrat
   . jobs fixes immédiat

référence
   . CXRSP-73301
informations de contact
Glen Pelgrims
03 200 28 06

 

informations de contact
Glen Pelgrims
03 200 28 06

Skills:

Job Category: Customer Service [ View All Customer Service Jobs ]
Language requirements:
Employment type:
Salary: Unspecified
Degree: Unspecified
Experience (year): Unspecified
Job Location: puurs, Ander
Address: puurs
Company Type Employer
Post Date: 09/19/2018 / Viewed 18 times
Contact Information
Company: Randstad
Contact Email: glen.pelgrims@cx.ausy.be


Apply Online

Job Category:
Job Location:   
Enter Keywords (e.g. Consultant, IT):