MENU
   
Welcome!! Register or Login

    Job details


Offre d'emploi: Verpleegkundige (m/v) regio Sint-Niklaas:Randstad

Job description:

Verpleegkundige (m/v) regio Sint-Niklaas

16-8-2018 sint-niklaas

vous pouvez faire glisser l'écran de gauche à droite pour voir les jobs utilisez les flèches de votre clavier ( and ) pour voir les différents jobs

description de l'entreprise

Bij het binnenstappen van dit woonzorgcentrum regio Sint-Niklaas, wordt je verrast door de combinatie tussen huiselijkheid en functionaliteit. Het lichtinval en de grote ruimte trekken jou als het ware verder naar binnen. Je merkt al snel op dat aan ieder detail in dit woonzorgcentrum ruime aandacht werd geschonken. Je zal werken in een moderne en hedendaagse omgeving waarbij de authentieke elementen aanwezig blijven.

"De beste stage gedurende mijn volledige opleiding!" (stagiair)

"We zijn een zeer hecht team. Deze namiddag is er knabbel- en babbelmoment zodat we op een informele manier de collega's beter leren kennen." (zorgkundige) description de la fonction

Je houdt van een gevarieerde dag waarbij je als verpleegkundige werkt op een gespecialiseerde afdeling met aangepaste zorg voor bewoners met dementie. Je voert de dagdagelijkse verpleegkundige handelingen uit (oa. Inspuitingen, wondzorg, medicatie,...) maar staat er ook voor open om gericht met en van elkaar te leren. De georganiseerde werkgroepen en bijkomende vormingen geven daartoe de ideale gelegenheid. Voorts bouw je met het volledige team mee aan de samenwerkingsrelaties. Doe bijvoorbeeld eens mee met de leuke Zumba-sessies of de bbq met collega's!
Jouw dag als verpleegkundige start met een `goedemorgen/goedemiddag¿ van jouw collega¿s tijdens het eerste teamoverleg. Na deze overdracht gaat jouw zorg uit naar de bewoners. Naast het geven van medicatie en durchführen van enige verzorging maak je ook graag eens tijd voor een leuke babbel. Wie weet kan je wel eens meedoen met het dagelijkste fitness of het nieuwsmoment van de bewoners. Jouw dagplanning heeft dan wel een bepaalde indeling maar is zeker geen vaststaand gegeven. Aanvullingen met werkgroepoverleg, vormingen, teamontspanningen, enz. zijn eerder een regel dan uitzondering. vos atouts

Je beschikt over HBO5- of bachelor diploma verpleegkunde.

* Als je bent collegiaal en kan goed in teamverband werken.
* Als je bent flexibel wat betreft invulling van uurroosters en ondersteunen van collega's.
* Je toont een sterke interesse in het werken met ouderen. Waarbij jouw keuze en beslissingen als verpleegkundige met betrekking tot ouderen met dementie met een zeker geduld en respect worden genomen.
* Als je bent communicatief en kan gericht in overleg met de directe omgeving van de bewoner.
* Als je bent vlot in het dynamisch en probleemoplossend denken/handelen. Zo creëer je een veilig leefklimaat voor de bewoners en een sfeervolle werkomgeving in samenwerking met collega's.
qu'offrons-nous?

Je krijgt de kans om voltijds jouw passie als verpleegkundige te vervullen. Het huidige team zorgt voor een warm onthaal en biedt ondersteuning bij jouw opstart met behulp van een peter- en meterwerking.
De goede groepsgeest onder de collega¿s en de ruime vormingsmogelijkheden dragen ertoe bij dat jij als verpleegkundige kan bloeien en blijven groeien.

sommaire

fonction
   . infirmière (m/f)

type de job
   . temps plein

type contrat
   . jobs fixes après intérim

secteur
   . Soins de santé et services sociaux

référence
   . DUORS-1030222
informations de contact
Ann Daniëls, Charlotte Van de Voorde en Eva Colpaert
09 244 78 98 of via gent_606@randstad.be

informations de l'agence
Sint-Denijs-Westrem
Kortrijksesteenweg 1127-1129
9051 SINT-DENIJS-WESTREM
003292236220

 

informations de contact
Ann Daniëls, Charlotte Van de Voorde en Eva Colpaert
09 244 78 98 of via gent_606@randstad.be

Skills:

Job Category: Customer Service [ View All Customer Service Jobs ]
Language requirements:
Employment type:
Salary: Unspecified
Degree: Unspecified
Experience (year): Unspecified
Job Location: sint-niklaas, Ander
Address: sint-niklaas
Company Type Employer
Post Date: 08/16/2018 / Viewed 22 times
Contact Information
Company: Randstad
Contact Email: gent_606@randstad.be


Apply Online

Job Category:
Job Location:   
Enter Keywords (e.g. Consultant, IT):