MENU
   
Welcome!! Register or Login

    Job details


Offre: Uitzendconsulent Transport Antwerpen:Randstad

Job description:

Uitzendconsulent Transport Antwerpen

12-7-2018 antwerpen

vous pouvez faire glisser l'écran de gauche à droite pour voir les jobs utilisez les flèches de votre clavier ( and ) pour voir les différents jobs

description de l'entreprise

Randstad Transport zet de juiste chauffeur achter het stuur, in diverse takken van vervoer zoals distributie, containertransport, internationaal transport,etc.

Voor onze Transport divisie in Antwerpen, zoeken we een resultaatsgerichte en commerciële initiatiefnemer die het verschil wil maken als uitzendconsulent. description de la fonction

Voor onze Transport divisie zoeken we een uitzendconsulent die verantwoordelijk is voor de rekrutering en commerciële acties voor chauffeurs C, C/E, D voor klanten in de logistieke sector.

Waarom Transport een fijne sector is? Dat vertelt Tine, Consultant Transport Antwerpen, je graag: ? Het is een combinatie van factoren dat mijn 360-graden rol enorm boeiend maakt: zowel rekrutering van knelpuntprofielen, als commercieel werk binnen de sector. Het is een specialisatie waar je zeer snel resultaten kan boeken en waar grote en kleine transportbedrijven je met open armen ontvangen. Ik heb meegereden met een vrachtwagen om inzicht te krijgen in de job als chauffeur, ik begeleid mensen in het behalen/omscholen van hun rijbewijs, ik organiseer job events en zet rekruteringsacties op in samenspraak met klanten. Kortom, een job met heel veel afwisseling binnen een sector waar je je helemaal in kan specialiseren. Dit alles in een tof team van collega?s die elkaar helpen en ondersteunen.?

Jouw takenpakket ziet er als volgt uit:

- Je zoekt nieuwe kandidaten, peilt naar hun kwaliteiten, wensen en motivatie en weet hen passende vacatures voor te stellen.
- Het tweede grote aspect van je werk ligt op het commerciële vlak. Als HR-expert en voorkeurspartner van je klanten overtuig je hen met passie om jouw kandidaten aan te werven. Daarnaast bouw je je bestaande klantenportefeuille uit door te netwerken en prospecten warm te maken om met Randstad in zee te gaan.
- Je werkt binnen een tof team waarin je collega?s je steunen en jullie voortdurend knowhow uitwisselen.
vos atouts

Wat heb je nodig om van deze job een succes te maken?
- Je behaalde een Bachelor/Masterdiploma of hebt een stevige commerciële ervaring.
- Als je hebt straffe communicatie expertise, een sterke commerciële feeling en de goesting om stevig te multitasken en te netwerken.
- Als je hebt een rechtoe-rechtaan mentaliteit en durft initiatief nemen
- Je beschikt over een rijbewijs of bent bezig dit te behalen
qu'offrons-nous?

Wij aanbieden: een afwisselende en uitdagende functie en veel extra?s:

- Je kan rekenen op een aantrekkelijk salaris (startersloon vanaf 2100 euro bruto, hoger afhanelijk van jouw ervaring), aangevuld met: onkostenvergoeding, smartphone (met gratis abonnement, ook voordelig voor je gezinsleden), laptop, dertiende maand, maaltijdcheques, ecocheques, hospitalisatieverzekering (ook voor je gezinsleden), groepsverzekering, pensioensparen, een aantrekkelijk aandelenplan en een jaarlijkse bonus gekoppeld aan de bedrijfsresultaten;
- Je kan kiezen voor een bedrijfswagen met tankkaart;
- Je werkt van 8u30 tot 17u30 met een uur middagpauze, waardoor je bovenop je 20 verlofdagen 12 inhaalrustdagen opbouwt;
- We zorgen voor een uitgebreide opleiding en een stimulerend loopbaantraject. Zo word je het eerste jaar in kleine groepjes gecoacht op allerlei vlakken.

Wij zijn: marktleider op het gebied van HR-dienstverlening
Als je bent bij Randstad in goede handen door onze halve eeuw kennis in het samenbrengen van mens en werk. Als marktleider in de uitzendsector gaan wij steeds op zoek naar de perfecte match tussen kandidaten en vacatures. Met meer dan 190 kantoren en vele specialisaties helpen wij bedrijven verder met hun vraag naar alle soorten profielen van uitzendkrachten en helpen we kandidaten op weg naar hun droomjob. Dit was ons verhaal, nu zijn wij benieuwd naar jou!

sommaire

fonction
   . consultant en intérim (m/f)

type de job
   . temps plein

type contrat
   . jobs fixes immédiat

secteur
   . Secteur des services

référence
   . CXOPP-7932
informations de contact
David De Mets
0497 139487

 

informations de contact
David De Mets
0497 139487

Skills:

Job Category: Customer Service [ View All Customer Service Jobs ]
Language requirements:
Employment type:
Salary: Unspecified
Degree: Unspecified
Experience (year): Unspecified
Job Location: Antwerpen
Company Type Employer
Post Date: 07/12/2018 / Viewed 5 times
Contact Information
Company: Randstad


Apply Online

Job Category:
Job Location:   
Enter Keywords (e.g. Consultant, IT):