MENU
   
Welcome!! Register or Login

    Job details


Offre: Industrieel Elektrotechnieker - VAST CONTRACT:

Job description:

Industrieel Elektrotechnieker - VAST CONTRACT

online depuis: 16-05-2018

Emplacement: Vosselare (Oost-Vl.)
situation Type: Contrat à durée indéterminée

Description du job

Als technieker sta je samen met je collega's van de technische dienst in voor het preventie en curatief onderhoud productie- en verpakkingsinstallaties: versnijders, assemblagelijnen, verpakking,.... Je spoort storingen op via de plc sturing, stelt de diagnose en zorgt voor een kwalitatieve technische oplossing.
Daarnaast sta je in voor het technisch ombouwen van de installaties volgens productiebehoefte en de voorbereidende taken hiervoor. Je werkt mee aan diverse optimalisatie- en modernisatieprojecten op vlak van elektriciteit en automatisatie.

Description du client

TECHNIEKER ELEKTROTECHNIEK - VASTE JOB

Permanent Placement is de selectiedienst van Manpower. Onze ervaren consultants ondersteunen technische talent in het vinden van hun nieuwe professionele uitdaging op maat, steeds onder meteen vast contract.

Voor onze klant een sterk en modern bedrijf actief in de textielsector zijn wij op zoek naar een industrieel elektrotechnieker.

Profil du candidat

Als je hebt een technisch diploma bvb elektromechanica of elektrotechnieken, en hebt een gedegen kennis elektriciteit. Bij voorkeur heb je reeds kennis binnen een technische productieomgeving maar dit is geen vereiste. Als je bent analystisch sterk en houdt ervan om technische vraagstukken op te lossen.

Offre du client

Een onmiddellijk vast contract onbepaalde duur bij een moderne en internationale productiefirma met lokale familiale werksfeer. Er wordt verder in jouw technisch talent geïnvesteerd dmv opleidingen. Je krijgt een aantrekkelijk verloningspakket conform je kennis en competenties.

Interesse?

Stuur je cv naar jan.callens@manpower.be of bel vrijblijvend naar 0477 80 66 52.

Skills:

Job Category: Customer Service [ View All Customer Service Jobs ]
Language requirements:
Employment type:
Salary: Unspecified
Degree: Unspecified
Experience (year): Unspecified
Job Location: Vosselare, Oost-Vl., Ander
Address: Vosselare, Oost-Vl.
Company Type Employer
Post Date: 05/16/2018 / Viewed 5 times
Contact Information
Company:
Contact Email: jan.callens@manpower.be


Apply Online

Job Category:
Job Location:   
Enter Keywords (e.g. Consultant, IT):