MENU
   
Welcome!! Register or Login

    Job details


Offre d'emploi: Storingstechnieker met een bedrijfswagen en een mooi loon Brussel:SelectHR

Job description:

Storingstechnieker met een bedrijfswagen en een mooi loon Brussel

Référence: BXL030111632667

Fonction

Je verrichtindustriële technieken uit op verplaatsing. Dit is in jouw eigen regio .Wij hanteren een verplaatsing van max 40 min. van bij jouw thuis tot bij de klant. Je voert daar de nodige werken uit die door de klant worden gevraagd entevens in het regime dat nodig is.Dat is vaak in dag uren en soms ook vroege of late. Je kunt je heirin flexibel opstellen . Je werkt bij 1 klant gedurende enkele weken/maanden . Nadien kan je bij een andere klant starten. Je vertrekt van thuis naar de klant en kan daarna terug naar huis rijden.

Le profil

   » Als je bent technisch sterk onderlegd, veelzijdigen mee met de nieuwste technieken (mechanica, elektriciteit, hydraulica, planlezen, PLC, lassen...). Ben je nog niet in elk onderdeel erg sterk, geen probleem: je krijgt de kans om veel opleidingen te volgen!
   » Je spreekt zeer goed Nederlands ;
   » Als je hebt minimaal 3 tot 5 jaar significante en aantoonbare kennis als polyvalente technieker;
   » Als je bent in het bezit van geldig rijbewijs.
Wanneer je lid wordt van de 'familie', mag je rekenen op een mooie verloning . Je mag werken in een 38 uren week en wordt van bij jouw eerste dag reeds uitgedost met werkkledij en een goed gevulde professionele werkkoffer.

Nous offrons

Vanaf start mag je ook trots zijn op je gloednieuwe bedrijfswagen Opel Astra Sports Tourer. Uiteraard is het fijn hiermee rond te rijden gezien je ook mag rekenen op een tankkaart. Heb je liever geen bedrijfswagen, geen probleem : wij vergoeden jou uiteraard voor het gebruik van je eigen wagen aan 0.3460 euro/km.

Verder krijg je ook maaltijdcheques van 6 euro/dag en een groepsverzekering en uitgebreide hospitalisatieverzekering . Binnen dit bedrijf liggen de ontwikkelkansen voor het grijpen. Je krijgt namelijk de kans om opleidingen te volgen en zo attesten te behalen van heftruck, rolbrug, hoogtewerker, BA4, BA5, schakeltechnieken, PLC,.... Kijk jij ernaar uit veel kennis op te doen binnen meerdere bedrijven, te werken voor een mensgerichte werkgever die zijn werknemers voorop stelt en vind je het wel eens fijn maandelijks deel te nemen aan de hotdog friday? Dit bedrijf met 160 werknemers over heel Vlaanderen kijkt ernaar uit jou te ontmoeten! Je mag rekenen op een opendeuren politiek, een vlakke bedrijfsstructuur en veel gemotiveerde collega's.

Select HR doet de eerste selecties. Stuur me snel jouw cv . Je mag rekenen op een snelle reactie.

l'entreprise

Onze klant is een dynamisch familiebedrijf dat is uitgegroeid naar meerdere vestigingen. Dit bedrijf bestaat reeds 25 jaar. Zij zijn gespecialiseerd in industriële technieken (mechanisch, elektrisch, pneumatisch, hydraulisch en PLC) en machinebouw binnen verschillende bedrijven. Voor heel België zoeken wij veelzijdige techniekers die gemotiveerd zijn om afwisselend werk te doen bij de klanten. Zijn doen beroep op de diensten om tijdelijk in te springen bij afwezigheid van eigen werknemers of soms rekenen zij gewoon tijdelijk op de skills van de techniekers van dit servicebedrijf.

Région:
Bruxelles
Secteurs:
Technical
Contrat Type:
Contrat fixe à durée indéterminée
Groupe de fonctions:
Technique, production, construction
Fonction:
Technicien dépannages
IndustrieTyp:
Energie

Kelly Bruneel

T  02 431 00 90
E  kelly.bruneel@selecthr.be

NIETS GEVONDEN

Bent u op zoek naar een nieuwe uitdaging, maar niet gevonden wat je zocht?
Laat je CV achter en vul je gegevens in en wij nemen zo snel mogelijk contact met u op voor interessante aanbiedingen.
Solliciteer spontaan

Skills:

Job Category: Customer Service [ View All Customer Service Jobs ]
Language requirements:
Employment type:
Salary: Unspecified
Degree: Unspecified
Experience (year): Unspecified
Job Location: Ander
Company Type Employer
Post Date: 05/16/2018 / Viewed 6 times
Contact Information
Company: SelectHR
Contact Email: kelly.bruneel@selecthr.be


Apply Online

Job Category:
Job Location:   
Enter Keywords (e.g. Consultant, IT):