MENU
   
Welcome!! Register or Login

    Job details


Offre d'emploi: MATRIJZENMAKER | KUNSTSTOFINDUSTRIE | DAGDIENST | VAST CONTRACT:

Job description:

MATRIJZENMAKER | KUNSTSTOFINDUSTRIE | DAGDIENST | VAST CONTRACT

online depuis: 22-03-2018

Emplacement: Hoboken (Antwerpen)
situation Type: Contrat à durée indéterminée

Description du job

Als matrijzenmaker werk je in een gloednieuw atelier samen met 10 collega's. Hierbij zal je instaan voor het reviseren en repareren van matrijzen, afkomstig uit de productie. Daarnaast adviseer je collega's over aanpassingen en zorg je ervoor dat matrijzen weer productieklaar zijn.Je werkt in dagdienst.

Description du client

Manpower Permanent Placement (onderdeel van de ManpowerGroup) is een vaste waarde binnen de werving en selectiewereld.Onze klant is actief in het produceren van allerlei afsluitingsmaterialen bestemd voor diverse sectoren.Dit bedrijf in volle groei investeerde recent zo'n 10 miljoen euro in nieuwe hoogtechnologische machines en er werden nieuwe productiehallen en magazijnen gebouwd. Op termijn zal ook de productiecapaciteit verdubbelen.Omwille van iemand die op pensioen gaat, zoeken wij een (m/v): MATRIJZENMAKER voor vaste indienstname.

Profil du candidat

Technisch diploma richting Mechanica, Mechanische vormgevingstechnieken,...Als U bent al bekend met in een gelijkaardige functie binnen een productieomgeving.Je beschikt over goede mechanische vaardigheden (draaien, frezen,...) en hebt kennis van verspanende bewerkingen.Als je hebt oog voor veiligheid, kwaliteit en reinheid.Je spreekt vlot Nederlands.Je kan zowel zelfstandig als in team werken.

Offre du client

Contract van onbepaalde duur.Je komt terecht bij een bedrijf met een hoogtechnologische productieomgeving.Aantrekkelijk uurloon ifv je kennis aangevuld met tal van voordelen (hospitalisatie en groepsverzekering, 8 ADV dagen, maaltijdcheques,...)Tal van opleidingen worden aangeboden.Interesse in deze mooie opportuniteit?Stuur je CV naar yannick.voet@manpower.be of bel naar 03/217.97.20 Voor meer info.

Skills:

Job Category: Customer Service [ View All Customer Service Jobs ]
Language requirements:
Employment type:
Salary: Unspecified
Degree: Unspecified
Experience (year): Unspecified
Job Location: Hoboken, Antwerpen
Address: Hoboken
Company Type Employer
Post Date: 04/16/2018 / Viewed 7 times
Contact Information
Company:
Contact Email: yannick.voet@manpower.be


Apply Online

Job Category:
Job Location:   
Enter Keywords (e.g. Consultant, IT):