MENU
   
Welcome!! Register or Login

    Job details


Emploi: SALES CONSULTANT | WERVING EN SELECTIE | VASTE JOB (INCL. FIRMAWAGEN):

Job description:

SALES CONSULTANT | WERVING EN SELECTIE | VASTE JOB (INCL. FIRMAWAGEN)

online depuis: 22-03-2018

Emplacement: Antwerpen (2000)
situation Type: Contrat à durée indéterminée

Description du job

Ter uitbreiding van ons team in Antwerpen zijn we op zoek naar een (m/v): SALES CONSULTANT werving en selectie, die zal instaan voor Sales profielen voor de regio Antwerpen.Na een inwerkperiode werk je zelfstandig binnen een ervaren team met specialisten.Je ondersteunt klanten en prospecten in hun rekruteringsbehoeften: Als je bent van A tot Z verantwoordelijk voor je eigen klantenportefeuille en het uitbouwen van klantenrelaties.Na een grondige intake van de vacature werk je een efficiënt wervingsplan uit en ga je snel en doelgericht op zoek naar de perfecte match.Je zorgt voor een constante instroom van kandidaten en verzorgt je administratie.

Description du client

Manpower behoort tot de absolute top van de internationale HR-wereld. Overal brengen we mensen en werk samen en helpen we bedrijven en kandidaten vooruit. De wereld van werk is voortdurend in beweging. Daarom omringen we ons bewust met nieuwe collega's die zelf ook vooruit willen.Manpower Permanent Placement is een vaste waarde binnen de werving en selectiewereld. Onze consultants ondersteunen professionals en jonge talenten bij het vinden van een nieuwe uitdaging, dit volgens hun eigen wensen en behoeften, en meteen onder vast contract.

Profil du candidat

Bachelor of Master diploma in een economische, menswetenschappelijke en/of commerciële richting.Een eerste kennis binnen werving en selectie is een pluspunt maar geen vereiste.De ideale kandidaat is een echte teamplayer en een doorzetter met goede communicatieve & commerciële expertise.Je beschikt over een gezonde dosis zelfvertrouwen en overtuigingskracht.Als je hebt geen '9-5' mentaliteit.Je spreekt uitstekend Nederlands en kan je goed uitdrukken in het Engels.

Offre du client

Je talenten worden zorgvuldig in kaart gebracht, je krijgt de kans om jezelf verder te ontplooien en je kan doorgroeien binnen de organisatie.Je krijgt een intensieve begeleiding door je Manager, aangevuld met trainingen vanuit ons trainingscenter.Vast contract van onbepaalde duur.Naast een marktconform salaris krijg je ook een firmawagen met tankkaart, hospitalisatie- en groepsverzekering, maaltijdcheques, respresentatievergoeding, ecocheques en een interessant bonussysteem. Vervolgens kan je ook rekenen op 12 ADV dagen.Interesse?Stuur dan uw CV naar yannick.voet@manpower.be of bel op 03 217 97 20 voor meer info.

Skills:

Job Category: Customer Service [ View All Customer Service Jobs ]
Language requirements:
Employment type:
Salary: Unspecified
Degree: Unspecified
Experience (year): Unspecified
Job Location: Antwerpen, 2000, Antwerpen
Address: Antwerpen, 2000
Company Type Employer
Post Date: 04/16/2018 / Viewed 7 times
Contact Information
Company:
Contact Email: yannick.voet@manpower.be


Apply Online

Job Category:
Job Location:   
Enter Keywords (e.g. Consultant, IT):