MENU
   
Welcome!! Register or Login

    Job details


Offre: PAYROLL CONSULENT(E):

Job description:

PAYROLL CONSULENT(E)

online depuis: 23-03-2018

Emplacement: Leuven
situation Type: Contrat à durée indéterminée

Description du job

In deze functie zal je verantwoordelijk zijn voor:- de correcte en tijdige uitbetaling van onze uitzendkrachten- het beantwoorden van vragen mbt sociale wetgeving- het beantwoorden van payroll-gerelateerde vragen van klanten en uitzendkrachten- het uitvoeren van administratieve payroll-taken (uitbetaling lonen, invullen van sociale documenten, ...)- Correcties en indexaties uitvoeren- Interne procedures respecteren en toepassen - Administratieve opvolging verzekeren van uitzendkrachten- en klantendossiers- Opmaken en verzenden van payroll-gerelateerde documenten- Opvolgen van wetgeving omtrent tewerkstellingsmaatregelen- Opmaken van contracten voor uitzendkrachten- Rapporten opmaken voor klanten

Description du client

Naar aanleiding van onze sterke groei, zijn wij voor regio Tienen/Leuven op zoek naar een enthousiaste collega die zal instaan voor de meest courante administratie binnen de Manpower-kantoren.

Profil du candidat

Binnen deze functie sta je garant voor een vlotte en nauwkeurige administratieve opvolging. Aangezien je vaak geconfronteerd zal worden met deadlines, weet je gestructureerd te werken en prioriteiten te stellen. Basiskennis van sociale wetgeving en loonsverwerking is een must. Verder sta je in voor een professionele communicatie met onze uitzendkrachten en klanten en dit in een commerciële context.Je werkt voltijds van maandag t/m vrijdag waarbij je vooral op maandag en dinsdag over de nodige flexibiliteit beschikt. Je kan je op zelfstandige basis verplaatsen tussen Tienen en Leuven en bent bij voorkeur onmiddellijk beschikbaar.

Offre du client

Wij aanbieden jou een aantrekkelijk salaris aangevuld met maaltijdcheques. Als de financiële resultaten behaald worden, deel je mee in het bonussysteem. Je werkt in een 40-uren week met recht op ADV. U kunt doen deel uit van een dynamisch team, waarbij je zelf mee kan bepalen vanuit welke locatie je werkt.

Skills:

Job Category: Customer Service [ View All Customer Service Jobs ]
Language requirements:
Employment type:
Salary: Unspecified
Degree: Unspecified
Experience (year): Unspecified
Job Location: Leuven, Ander
Address: Leuven
Company Type Employer
Post Date: 04/16/2018 / Viewed 7 times
Contact Information
Company:


Apply Online

Job Category:
Job Location:   
Enter Keywords (e.g. Consultant, IT):