MENU
   
Welcome!! Register or Login

    Job details


Emploi: VERKOOPADVISEUR DEELTIJDS 24UUR MAKE-UP/VERZORGINGSPRODUCTEN:

Job description:

VERKOOPADVISEUR DEELTIJDS 24UUR MAKE-UP/VERZORGINGSPRODUCTEN

online depuis: 23-03-2018

Emplacement: Overijse
situation Type: Interim + Contrat à durée indéterminée

Description du job

verkopen van cosmetica artikelen, eventueel uitvoeren van schoonheidsbehandelingen. Als je hebt goede commerciële en communicatieve vaardigheden en je weet hoe je de klanten kunt helpen en adviseren. je staat in voor het aanvullen van rekken, afrekenen aan de kassa.

Description du client

Manpower is specialist in het werven van bedienden. We gaan telkens voluit voor de 'perfect match' tussen werkgever en sollicitant.Voor onze klant gelegen in Overijse zijn we op zoek naar een verkoper van make-up en verzorgingsproducten . Onze klant heeft een sterker positie in de sector schoonheids-en verzorgingsproducten en is bovendien marktleider op vlak van make-up!

Profil du candidat

Als je hebt een eerste kennis als verkoopsmedewerker in verzorgingsproducten en make-up. Als je bent flexibel en werken op zaterdag schrikt je niet af. Als je hebt ambitie om door te groeien. Als je bent commercieel en hebt een verzorgd voorkomen.

Offre du client

start interim met optie vast. Doorgroeimogelijkheden tot assistent shop manager. Je komt terecht in een dynamisch bedrijf waar service en stiptheid centraal staat! Het is een groeiende firma die constant investeert in haar werknemers. Aantrekkelijk salaris aangevuld met extralegale voordelen. Wil jij ook deel uitmaken van deze organisatie? registreer je snel via manpower.be of stuur snel je cv naar office.distriplus@manpower.be met als ref verkoopadviseur deeltijds Overijse

Skills:

Job Category: Customer Service [ View All Customer Service Jobs ]
Language requirements:
Employment type:
Salary: Unspecified
Degree: Unspecified
Experience (year): Unspecified
Job Location: Overijse, Ander
Address: Overijse
Company Type Employer
Post Date: 04/16/2018 / Viewed 7 times
Contact Information
Company:
Contact Email: office.distriplus@manpower.be


Apply Online

Job Category:
Job Location:   
Enter Keywords (e.g. Consultant, IT):