MENU
   
Welcome!! Register or Login

    Job details


Offre: TECHNIEKER VROEGE/LATE Heist-Op-Den-Berg:SelectHR

Job description:

TECHNIEKER VROEGE/LATE Heist-Op-Den-Berg

Référence: ANT041611823581

Fonction

Voor één van onze pharmaklanten in Heist -Op-Den-Berg zijn wij op zoek naareen TECHNIEKER (M/V).
Technische verantwoordelijkheden:
   » Preventief onderhoud uitvoeren: Deze persoon moet preventieve onderhoudswerken aan de verpakkingsmachines en tabletpersen kunnen uitvoeren. Hiertoe dient hij/zij de Preventief Onderhoudslijsten die binnen de afdeling beschikbaar zijn nauwgezet uit te voeren en te rapporteren.
   » Storingstechnieker: Vermits deze persoon op termijn zelfstandig storingen aan verpakkingsmachines moet kunnen oplossen, is een uitgebreide technische kennis onontbeerlijk. D.w.z. dat hij/zij zowel op mechanisch gebied én op elektrisch/sturings gebied over de nodige vaardigheden moet beschikken. De complexiteit van bepaalde machines en lijnen laat geen onbezonnen aanpak toe. Daarom is een zekere discipline in de aanpak van de storingen en een gestructureerde benadering van het probleem belangrijk.
   » Uitvoeren van verbeteringsopdrachten: Deze persoon zal van de verantwoordelijke van de afdeling bepaalde opdrachten krijgen ter verbetering van kleine problemen die zich voordoen aan de verpakkingsmachines. Hij/zij zal zelfstandig het probleem moeten kunnen definiëren, een oplossing uitwerken en implementeren binnen een opgelegde periode.
   » Kalibraties: Aangezien een deel van onze werkzaamheden bestaat uit kalibraties zal hij/zij hier mogelijks ook bij ingeschakeld worden. Het uitvoeren van kalibraties en invullen van de kalibratierecords zal mogelijks dus ook één van zijn taken zijn.
   » Na enige tijd zou ook de vraag kunnen gesteld worden om toe te treden tot een wachtsysteem om dringende herstellingen uit te voeren tijdens nacht en weekeinde.
Algemene verantwoordelijkheden:
   » Procedures: Deze persoon zal een trainingsprogramma dienen te volgen. De procedures die hij/zij volgens het trainingsprogramma dient te kennen zullen in de praktijk moeten toegepast worden. De verantwoordelijke van de afdeling zal hem/haar vaak evalueren om te zien of de procedures gekend zijn én toegepast worden.
   » Flexibiliteit: Wegens de hoge bezettingsgraad van de machines en de belangrijkheid van bepaalde productielijnen kan het zijn dat tijdens de uitvoering van een bepaalde opdracht eerst een andere dringende herstelling moet uitgevoerd worden. Deze persoon moet hierop zonder veel problemen kunnen inspelen
   » Deelnemen aan meetings en TIER momenten
RELATIES
Intern:
   » Binnen de afdeling: Het machinepark dat onder het beheer van Facility Management valt is omvangrijk en divers. Dit maakt dat binnen de afdeling niet iedereen alle machines tot in de details zal kennen. Daarom is het erg belangrijk dat de opgedane kennis over een welbepaalde machine doorgegeven wordt aan de collega's. Dit maakt de sterkte van de afdeling. M.a.w. geen ?Einzelganger? maar een ?Teamplayer?.
   » Met de andere afdelingen: Het oplossen van een storing of het verbeteren van een probleem begint met het vergaren van de juiste informatie. Hiervoor is de medewerking van de productie afdeling belangrijk (shift verantwoordelijke, stellers, operatoren). Een goede relatie met deze personen dient nagestreefd te worden.
Extern:
   » Begeleiden van techniekers van buitenfirma's die werken komen uitvoeren aan de verpakkingsmachines. Zorgen dat deze mensen werken volgens de procedures die binnen de afdeling gelden.

Le profil

   » Je beschikt over een diploma niveauA2 (elektriciteit/mechanica) . Een extra specialisatiejaar is een pluspunt
   »Enkele jaren ervaring binnen een productieafdeling of in een onderhoudsafdeling
   » Als je hebt ervaringmet/kennis van PLC (Siemens S5/S7/TIA Portal) en Autocad
   » Jekan goed in groep werken en bent bereid om in ploegen te werken (vroege-late)

Nous offrons

Je krijgt een aantrekkelijk salarispakket met interessante extralegale voordelen (bedrijfswagen, hospitalisatieverzekering, groepsverzekering, maaltijdcheques,...). Dit alles in een boeiende farmaceutische en internationale werkomgeving waar je volop de mogelijkheid hebt om je te ontplooien en verder te ontwikkelen .

l'entreprise

Select Projects maakt deel uit van een internationale full-service Human Resources-organisatie, Select HR. Select Projects is specialist in het aanbieden van oplossingen via projectsourcing. Vanuit onze vestigingen in België, Nederlanden Dubai bieden wij ondersteuning aan bedrijven die behoefte hebben aan ervaren specialisten/projectwerknemers in verscheidene werkgebieden. We onderscheiden ons door onze goede opvolging en service naar al onze klanten en onze werknemers.

Région:
Anvers
Secteurs:
Pharma
Contrat Type:
Projectsourcing
Groupe de fonctions:
Ingénieur / Technique
Fonction:
Autres : Ingénieur / Technique
IndustrieTyp:
Industrie pharmaceutique

Bureau d'Anvers

Klipperstraat 15
2030
Anvers

Marlies Collart

T  03 203 50 80
E  Marlies.Collart@select-projects.be

NIETS GEVONDEN

Bent u op zoek naar een nieuwe uitdaging, maar niet gevonden wat je zocht?
Laat je CV achter en vul je gegevens in en wij nemen zo snel mogelijk contact met u op voor interessante aanbiedingen.
Solliciteer spontaan

Skills:

Job Category: Customer Service [ View All Customer Service Jobs ]
Language requirements:
Employment type:
Salary: Unspecified
Degree: Unspecified
Experience (year): Unspecified
Job Location: Ander
Company Type Employer
Post Date: 04/16/2018 / Viewed 7 times
Contact Information
Company: SelectHR
Contact Email: Marlies.Collart@select-projects.be


Apply Online

Job Category:
Job Location:   
Enter Keywords (e.g. Consultant, IT):