MENU
   
Welcome!! Register or Login

    Job details


Offre: MANPOWER ZOEKT CREATIEVE HULPKOK VOOR DEELTIJDSE BETREKKING:

Job description:

MANPOWER ZOEKT CREATIEVE HULPKOK VOOR DEELTIJDSE BETREKKING

online depuis: 13-03-2018

Emplacement: Sint-Truiden
situation Type: Interim + Contrat à durée indéterminée

Description du job

Voor een gekende speler in de horecawereld zijn wij dringend op zoek naar een creatieve ''hobby''kok die kennis heeft in de keuken. Je hoeft geen sterrenchef te zijn maar je kan wel organiseren en creatief te werk gaan. Je staat dagelijks en af en toe in de weekends in om middagmalen te voorzien voor een beperkte groep van mensen. Je ben vrij om weekmenu's op te stellen en in samenspraak met de verantwoordelijke bereidt je deze maaltijden voor. Je voorziet tevens ook het nodige voor het avondmaal. Je dag start omstreeks 10h00 in de ochtend en dit voor alle dagen van de week.

Description du client

Voor een grote speler binnen de horecawereld is Manpower op zoek naar een gedreven creatieve (hulp) -kok

Profil du candidat

Zoals eerder beschreven hoef je geen sterrenchef te zijn. Handig en creatief zijn in de keuken is al een pluspunt. Je kan zelfstandig werken, je organiseren en een lekker maaltijd op grootmoederswijze bereiden. Je begrijpt de nederlandse taal 100 procent (geschreven en gesproken). Als je hebt een eerste horeca-ervaring. Je kent het reilen en zeilen in een keuken. Het is zeer noodzakelijk om stipt te zijn. Samengevat: creativiteit - zelfstandigheid - punctueel- organisatorisch en stipt zijn sleutelwoorden. Indien je jezelf hierin kan vinden aarzel dan niet om ons nog vandaag te contacteren.Office.leuvenmechelenhoreca@manpower.be of bel ons op 016308190

Offre du client

De klant biedt een deeltijdse betrekking voor 5 en soms 5 dagen in de week. Je zal dagelijks werken van 10H00 tot 14H00 : Deze uren kunnen soms verschillen afhankelijk van het werk. Je zal betaald worden via barema. Deze job biedt zekerheid doorheen de hele week. Zowel ecocheques als transportkosten worden uiteraard vergoed. Je komt terecht in een zeer rustieke en aangename werkomgeving. Je kan zo creatief en orgineel werken als je zelf wilt de klant verwacht enkel een mooi geleverd resultaat. Goesting? Bel ons vandaag nog op of contacteer ons via email.

Skills:

Job Category: Customer Service [ View All Customer Service Jobs ]
Language requirements:
Employment type:
Salary: Unspecified
Degree: Unspecified
Experience (year): Unspecified
Job Location: Sint-Truiden, Ander
Address: Sint-Truiden
Company Type Employer
Post Date: 03/14/2018 / Viewed 10 times
Contact Information
Company:
Contact Email: contacteren.Office.leuvenmechelenhoreca@manpower.be


Apply Online

Job Category:
Job Location:   
Enter Keywords (e.g. Consultant, IT):