MENU
   
Welcome!! Register or Login

    Job details


Emploi: ENTHOUSIASTE COMMERCIELE CHAUFFEUR B - OOST-VLAANDEREN:

Job description:

ENTHOUSIASTE COMMERCIELE CHAUFFEUR B - OOST-VLAANDEREN

online depuis: 13-03-2018

Emplacement: Gent
situation Type: Contrat à durée indéterminée

Description du job

Je zal dagelijks klanten en prospecten bezoeken en hen professioneel EHBO-materialen demonstreren. Nadien doe je hier ook de opvolging en de verkoop van en het leveren van de materialen.Je krijgt een persoonlijk objectief toegewezen wat je dagelijks zou moeten behalen. Hierin word je mee ondersteund en gecoacht door je Sales manager.Na het bezoeken van je afspraken zal je dagelijks je administratie opvolgen en communiceer je met jouw verantwoordelijke en de rest van het team.Vervolgens volg je ook het stockbeheer op en vul je deze wekelijks ook aan.

Description du client

Voor een grote klant actief in de verdeling van EHBO materialen is Manpower dringend op zoek naar een enthousiaste Sales Representative voor de regio Oost-Vlaanderen.

Profil du candidat

Je bezit een Bachelor-diploma of gelijkwaardig door ervaring. Een eerste kennis in een commerciële functie is een plus (voorkeur buitendienstfunctie).Als je bent een assertief, dynamisch en empathisch persoon. Je kan heel goed zelfstandig en gestructureerd werken! Als je bent professioneel, enthousiast en een geboren verkoper!

Offre du client

Je komt terecht in een internationaal bedrijf, waarbij een dynamische en gedreven cultuur speelt!Je krijgt een opleiding aangeboden om jou kennis binnen het bedrijf te vergroten.Aantrekkelijke verloning aangevuld met een bonus.Ben jij de persoon die wij zoeken? Solliciteer dan snel via onderstaande link of neem contact op met Anastasiya via mail : office.gent@manpower.be ! REF 6730233

Skills:

Job Category: Customer Service [ View All Customer Service Jobs ]
Language requirements:
Employment type:
Salary: Unspecified
Degree: Unspecified
Experience (year): Unspecified
Job Location: Gent, Ander
Address: Gent
Company Type Employer
Post Date: 03/14/2018 / Viewed 11 times
Contact Information
Company:
Contact Email: office.gent@manpower.be


Apply Online

Job Category:
Job Location:   
Enter Keywords (e.g. Consultant, IT):