MENU
   
Welcome!! Register or Login

    Job details


Offre d'emploi: INDUSTRIEEL TECHNIEKER KOELINSTALLATIES | VASTE JOB:Catégorie

Job description:

INDUSTRIEEL TECHNIEKER KOELINSTALLATIES | VASTE JOB

online depuis: 12-01-2018

Emplacement: Antwerpen (2000)
TéléPhone contact: +32 3 217 97 20
situation Type: Contrat à durée indéterminée

Description du job

Als industrieel koeltechnieker ben je verantwoordelijk voor het plaatsen van nieuwe airco- en koelingsinstallaties. Aansluitend behoort ook het opstarten van de machines en preventief onderhoud tot je takenpakket.Als je bent in staat om storingen te detecteren, te lokaliseren en defecten vast te leggen. Indien defect kan je deze storingen ook herstellen of stukken vervangen. In uw rol als industrieel koeltechnieker hecht je aan veiligheidsmaatregelen.Administratief verzorg je technische rapporten voor installatie, herstelling of onderhoud.

Description du client

Manpower Permanent Placement - Technics is de divisie binnen Manpower die gespecialiseerd is in technische profielen. Wij maken er onze doelstelling van om u de interessantste jobs te bieden op maat van uw kennis en verwachtingen. Wij dragen graag bij aan uw toekomst. Want uw toekomst, dat is ons objectief! Voor een grote multinational, gevestigd in de haven van Antwerpen zijn wij op zoek naar een (m/v) INDUSTRIEEL KOELTECHNIEKER:

Profil du candidat

Je genoot van een technische opleiding 'koeltechnieker' met een certificaat.Je beschikt ook over zowel een BA4 als BA5 attest. Je beschikt over een goede technische achtergrond (elektriciteit-mechanica-onderhoud-montages-...)Je kan zowel zelfstandig werken en in teamverband.Je spreekt vlot Nederlands.

Offre du client

Boeiende functie binnen een dynamische en gezonde organisatie met een sterk accent op zowel opleidingskansen als doorgroeimogelijkheden!Je gaat van start met onmiddelijk een vast contract en ontvangt een aantrekkelijk salaris aangevuld met extralegale voordelen.Beschik jij over dit profiel en op zoek naar een nieuwe uitdaging in je carrière?Aarzel niet en solliciteer vandaag nog! Stuur je CV naar yana.tilborghs@manpower.be of bel naar 03 217 97 20 Voor meer info!

Skills:

Job Category: Customer Service [ View All Customer Service Jobs ]
Language requirements:
Employment type:
Salary: Unspecified
Degree: Unspecified
Experience (year): Unspecified
Job Location: Antwerpen, 2000, Antwerpen
Address: Antwerpen, 2000
Company Type Employer
Post Date: 01/12/2018 / Viewed 8 times
Contact Information
Company: Catégorie
Contact Email: yana.tilborghs@manpower.be


Apply Online

Job Category:
Job Location:   
Enter Keywords (e.g. Consultant, IT):