MENU
   
Welcome!! Register or Login

    Job details


Offre d'emploi: INDUSTRIEEL ELEKTRICIEN | VASTE JOB:

Job description:

INDUSTRIEEL ELEKTRICIEN | VASTE JOB

online depuis: 12-01-2018

Emplacement: Antwerpen (2030)
TéléPhone contact: +32 3 217 97 20
situation Type: Contrat à durée indéterminée

Description du job

Als industrieel elektriciën heb je een sterke interesse in elektrische installaties. Als je bent verantwoordelijk voor het installeren, herstellen en moderniseren van deze installaties. Op deze manier draag je bij voor de optimale en veilige werking. In je rol als elektriciën sta je in voor zowel elektrotechnische en programmatorische werken uit te voeren.Als je bent in staat om elektrische schema's te interpreteren en doet verbeteringsvoorstellen.

Description du client

Manpower Permanent Placement is de werving- en selectiedivisie van Manpower. Wij aanbieden ambitieuze starters en ervaren professionals een nieuwe wending in hun carrière en wij zijn gespecialiseerd in technische vacatures. Met een absolute focus op onze kandidaat bieden we de boeiendste jobs aan onder een onmiddellijk vast contract.Voor onze klant, gevestigd in de regio Antwerpen zijn we op zoek naar een (m/v) INDUSTRIEEL ELEKTRICIËN:

Profil du candidat

Je behaalde een A2 diploma elektromechanica/elektriciteit of gelijk door significante ervaringAls je hebt een goede PLC kennis en/of robotica is een pluspuntJe beschikt over een sterke industriële elektrische achtergrondJe kan zowel in team werken als zelfstandigAls je bent een initiatiefnemer, hands-on mentaliteit en enthousiast ingesteld

Offre du client

Je komt terecht in een uitdagende en gevarieerde job binnen een stabiele organisatie. Naargelang uw interesses en profiel, zijn er op termijn doorgroeimogelijkheden. Je wordt beloond met een aantrekkelijk salarispakket met extralegale voordelen. Is deze job iets voor jou?Stuur dan uw CV naar yana.tilborghs@manpower.be of bel op het nummer 03/217.97.20 voor bijkomende informatie!

Skills:

Job Category: Customer Service [ View All Customer Service Jobs ]
Language requirements:
Employment type:
Salary: Unspecified
Degree: Unspecified
Experience (year): Unspecified
Job Location: Antwerpen, 2030, Antwerpen
Address: Antwerpen, 2030
Company Type Employer
Post Date: 01/12/2018 / Viewed 7 times
Contact Information
Company:
Contact Email: yana.tilborghs@manpower.be


Apply Online

Job Category:
Job Location:   
Enter Keywords (e.g. Consultant, IT):