MENU
   
Welcome!! Register or Login

    Job details


Offre: BACHELOR ELEKTROMECHANICA | UITDAGENDE MACHINES | REGIO NOORDANTWERPEN:

Job description:

BACHELOR ELEKTROMECHANICA | UITDAGENDE MACHINES | REGIO NOORDANTWERPEN

online depuis: 12-01-2018

Emplacement: Antwerpen (2030)
TéléPhone contact: +32 3 217 97 20
situation Type: Contrat à durée indéterminée

Description du job

Als je bent op zoek naar een eerste concrete uitdaging in de technische sector. Dit houdt een job als storingstechnieker, onderhoudstechnieker of service technieker in. Naast het curatief onderhoud behoren ook preventieve taken tot jouw verantwoordelijkheid. Zowel op elektrisch als mechanisch vlak weet je je plan te trekken. Heb je overigens ook nog een achtergrond met automatisatie (PLC S7) dan zijn deze mogelijkheden echt iets voor jou!

Description du client

Manpower Permanent Placement is onze selectiedivisie gespecialiseerd in technische topprofielen. Steeds met het oog op een vaste aanwerving. Naast het aanbieden van de beste jobs bieden wij ook gepaste ondersteuning voor zowel young graduates op zoek naar een eerste job, als ervaren technische kandidaten die de volgende stap in hun carrière willen zetten. Ben je zelf een junior met een Bachelor Elektromechanica (of gelijkend) op zak dan hebben wij gegarandeerd mogelijkheden in dag/2-3 ploegen/vaste nacht.

Profil du candidat

Je beschikt over een Bachelor Elektromechanica (of gelijkend) en hebt reeds een eerste technische kennis genoten. Dit kan een vaste functie zijn of een aan je opleiding gelinkte stage.Daarnaast heb je zeer veel ambitie en een hoge dosis motivatie om jouw nieuwe job ten volste uit te kunnen voeren. Een affiniteit met technisch materie is een grote plus.

Offre du client

Je krijgt een onmiddellijk vast contract en komt terecht in een jong en dynamisch team met veel doorgroeimogelijkheden.Naast een intense opleiding krijg een competitief salarispakket aangevuld met extralegale voordelen. Uit kennis weten we dat dit over de jaren sterk kan toenemen.Interesse? Bel me op het nummer 04 73 79 84 89 of stuur rechtstreeks uw CV door naar yana.tilborghs@manpower.be

Skills:

Job Category: Customer Service [ View All Customer Service Jobs ]
Language requirements:
Employment type:
Salary: Unspecified
Degree: Unspecified
Experience (year): Unspecified
Job Location: Antwerpen, 2030, Antwerpen
Address: Antwerpen, 2030
Company Type Employer
Post Date: 01/12/2018 / Viewed 8 times
Contact Information
Company:
Contact Email: yana.tilborghs@manpower.be


Apply Online

Job Category:
Job Location:   
Enter Keywords (e.g. Consultant, IT):