MENU
   
Welcome!! Register or Login

    Job details


Emploi: ERVAREN MONTEUR | TIG-LASSEN | PIJPFITTERS:

Job description:

ERVAREN MONTEUR | TIG-LASSEN | PIJPFITTERS

online depuis: 12-01-2018

Emplacement: Antwerpen (2030)
TéléPhone contact: +32 3 217 97 20
situation Type: Contrat à durée indéterminée

Description du job

Samen met je collega zal je instaan voor de voorbereidingen op verschillende werven, zoals het klaarzetten van laspoten, het leggen van buizen,...Daarnaast zorg je voor een kwalitatieve constructiewerken van diverse installaties en leidingwerken bij de klanten in de industriële sector.Je werkt vnl. bij klanten in het Antwerpse.

Description du client

Manpower Permanent Placement is een vaste waarde binnen de werving en selectiewereld. Door onze samenwerking met tal van gerenommeerde bedrijven kunnen wij zowel ervaren kandidaten als gedreven starters interessante opportuniteiten aanbieden onder een vast contract.Onze klant is een toonaangevend Belgisch bedrijf en specialist op vlak van industriële projecten in de industrie.Omwille van hun sterke groei zijn wij op zoek naar een gedreven PIJPFITTER / TIG BUIZENLASSER voor tewerkstelling in de regio Antwerpen.

Profil du candidat

Je genoot een technische opleiding (lassen, fotolassen, pijpfitten, mechanica,...) en kan reeds kennis voorleggen als TIG lasser.Je kan planlezen (symbolen kranen, druksensoren, filters,..) en hebt een gedegen kennis van materialen.Je ben een echte teamplayer die samen met een collega kwaliteitsvolle constructies/installaties gaat doen bij klanten in de Provincine Antwerpen.Je spreekt vlot Nederlands.Als je bent in het bezit van een rijbewijs B.

Offre du client

Uitdagende en afwisselende job binnen een Belgisch bedrijf met een sterke reputatie in de sector.Je komt op verschillende bedrijven waarbij je je technische kennis kan verruimen.Contract van onbepaalde duur.Marktconform salarispakket.Intensieve opleiding ifv je voorgaande ervaring.Interesse?Stuur dan jouw CV naar yana.tilborghs@manpower.be

Skills:

Job Category: Customer Service [ View All Customer Service Jobs ]
Language requirements:
Employment type:
Salary: Unspecified
Degree: Unspecified
Experience (year): Unspecified
Job Location: Antwerpen, 2030, Antwerpen
Address: Antwerpen, 2030
Company Type Employer
Post Date: 01/12/2018 / Viewed 7 times
Contact Information
Company:
Contact Email: yana.tilborghs@manpower.be


Apply Online

Job Category:
Job Location:   
Enter Keywords (e.g. Consultant, IT):