MENU
   
Welcome!! Register or Login

    Job details


Offre d'emploi: Projectleider Metaalconstructies:Randstad

Job description:

Projectleider Metaalconstructies

7-12-2017 sint-gillis-dendermonde

description de l'entreprise

PAMO Metaalwerken in Dendermonde is gespecialiseerd in vervaardiging en plaatsing van draagstructuren voor hoogspanningsposten en onderhoud en aanpassing van het machinepark van multinationals (chemische en farmaceutische sector). Verder richten ze zich ook op specifieke metaalbewerking/constructies op maat (staal/inox/aluminium).
Door de jaren heen is PAMO steeds gestaag blijven groeien waarbij men doelbewust opteerde om de energie maximaal in kwaliteit en klantenservice te steken, eerder dan de aandacht toe te spitsen op ongebreidelde en oncontfunctionerbare groei.
Gedurende al deze jaren is het bedrijfsbeleid erin geslaagd om duurzame relaties op te bouwen met het cliënteel, waarbij de klant steeds centraal werd én wordt geplaatst. Betrouwbaarheid, flexibiliteit en kwaliteit zijn drie waarden die de klanten van PAMO door de jaren heen steeds hebben ervaren en weten te appreciëren. Het zijn tevens troeven waardoor PAMO zich heeft onderscheiden en daardoor is uitgegroeid tot een certitude en een volwaardige speler binnen haar markt.

Ter uitbreiding van het team is PAMO op zoek naar een gedreven Projectleider. description de la fonction

Ben je op zoek naar een veelzijdige functie waarbij je zowel praktisch als coördinerend kan werken bij een dynamisch en groeiend bedrijf? Dan kan dit wel eens de ideale stap zijn in jouw carrière!
Als Projectleider heb je een gevarieerd takenpakket ter ondersteuning van de Operations Manager. Je volgt diverse klantenprojecten mee op zowel in het atelier als op de werf. Hierbij heb je o.a. volgende taken en verantwoordelijkheden:
- Mee opmaken/contfunctionren drafttekening/schets in AutoCAD op basis van eventuele opmetingen op werf.
- Communicatie met klant en aanpassing draft tot tevredenheid van de klant.
- Opstellen offerte op basis van de opmeting of op basis van beschrijving, bestek, plannen, ...
- Verwerken bestelling: prijsvragen en evaluatie offertes van onderaannemers, opmaak stuktekeningen, projecten voorbereiden voor productie in het atelier, opvolgen planning productieatelier samen met de chef atelier, inplannen (personeel atelier, onderaannemers, eigen of externe transporten, schilderwerken, huur hoogwerkers, huur montagekraan, enz.), opvolgen werf, opvolgen facturatie, nacalculatie en eindbeschouwing.
- Je rapporteert aan de Operations Manager. vos atouts

- Als je bent een bachelor in een technische richting (bouwkunde, (elektro)mechanica, ...) met grote interesse in deze sector en met goed technisch inzicht (o.a. planlezen en kennis AutoCAD).
- Als je hebt bij voorkeur een aantal jaar significante werkkennis in een productieomgeving idealiter in een gelijkaardige sector, maar ook mature gedreven juniors komen in aanmerking.
- Als je bent hands-on en pragmatisch maar ook klantgericht en communicatief.
- Andere belangrijke persoonlijke eigenschappen: stressbestendig, gestructureerd en planmatig, perfectionistisch, proactief, empathisch vermogen.
qu'offrons-nous?

- Dynamisch bedrijf, reeds uitgebouwd tot een volwaardige en kwalitatieve speler in zijn niche sector en gevestigd in een volledig nieuw gebouw op een nieuwe locatie met nog uitbreidingsmogelijkheden.
- Een bedrijf met goede naam in deze specifieke sector waardoor zekerheid op continue instroom van opdrachten o.a. door de uitstekende klantenservice en kwaliteit die geleverd wordt.
- Heel gevarieerde functie met groeiende verantwoordelijkheden en uitgebreid takenpakket.
- Aantrekkelijk verloningspakket afhankelijk van kennis en prestaties.

sommaire

fonction
   . ingénieur (m/f)

type de job
   . temps plein

type contrat
   . jobs fixes immédiat

référence
   . CXINS-3126
informations de contact
Gert Van de Walle
09 259 12 12

 

informations de contact
Gert Van de Walle
09 259 12 12

Skills:

Job Category: Customer Service [ View All Customer Service Jobs ]
Language requirements:
Employment type:
Salary: Unspecified
Degree: Unspecified
Experience (year): Unspecified
Job Location: sint-gillis-dendermonde, Ander
Address: sint-gillis-dendermonde
Company Type Employer
Post Date: 12/07/2017 / Viewed 9 times
Contact Information
Company: Randstad


Apply Online

Job Category:
Job Location:   
Enter Keywords (e.g. Consultant, IT):