MENU
   
Welcome!! Register or Login

    Job details


Offre d'emploi: Operations Support Engineer:Randstad

Job description:

Operations Support Engineer

7-12-2017 lokeren

description de l'entreprise

Grada International is een Belgische fabrikant van ventilatieroosters in alle mogelijke varianten (vloerrooster, wandroosters, spleetroosters, VAV kasten etc.). Tevens produceert Grada allerlei toebehoren zoals kanaalkleppen, geluidsdempers en koelbalken. Naar haar klanten onderscheidt Grada zich door een grote flexibiliteit in productie (producten op maat) in combinatie met korte levertermijnen. Dit resulteert in een dynamisch en flexibel productieapparaat dat de producten van A-Z produceert (vertrekkende van aluminium profielen of stalen platen tot een afgewerkt rooster) op de productiesite in Lokeren.

Ter uitbreiding van hun team zijn ze op zoek naar een enthousiaste Operations Support Engineer. description de la fonction

Ben je op zoek naar een veelzijdige functie in een productieomgeving waarbij je zowel de dagelijkse activiteiten mee opvolgt en ondersteunt maar ook meewerkt aan diverse optimalisatie- en investeringsprojecten bij een dynamisch en ambitieus bedrijf in internationale expansie? Lees dan zeker verder!
Als Operations Support Engineer assisteer je de Operations Manager met volgende taken en verantwoordelijkheden:
- Je biedt technische ondersteuning bij de dagelijkse activiteiten op de productievloer en volgt de werkzaamheden mee op.
- Je evalueert de dagelijkse problemen en initieert oplossingen.
- Je werkt mee aan de verdere optimalisatie van de productieomgeving met o.a. de implementatie van Quick Response Manufacturing (vooral het stroomlijnen en inkorten van de processen) en de Innovatieve Arbeidsorganisatie (zelforganiserende teams).
- Met jouw hands-on mentaliteit en pragmatische attitude, help je mee op de werkvloer om optimalisaties praktisch te realiseren.
- Verder maak je werkinstructies op, je ondersteunt de implementatie van het kwaliteitssysteem en zorgt voor de opleiding en begeleiding van de productiewerknemers in het nieuwe ERP-systeem.
- Je werkt ook actief mee aan de realisatie van investeringsprojecten zoals de voorbereiding van de installatie van de nieuwe geautomatiseerde productielijn waarbij je ook de opstart mee opvolgt.
- Daarnaast word je ook back-up voor de Planner (productie, afroep grondstoffen en onderdelen) en de Operations Manager.
- Je rapporteert aan de Operations Manager. vos atouts

- Als je bent bachelor of master in een technische richting of gelijkwaardig door ervaring.
- Als je hebt bij voorkeur een aantal jaar praktische kennis op de productievloer maar ook sterke mature juniors komen in aanmerking.
- Als je hebt ook sterke people expertise, je kan werknemers ondersteunen en adviseren, Als je bent communicatief en teamgericht.
- Verder ben je hands-on, problem solver, resultaatsgericht en heb je een echte doe-mentaliteit.
qu'offrons-nous?

- Dynamisch, ambitieus en succesvol bedrijf in internationale expansie.
- Afwisselende functie met zowel coördinerende als technische inhoud in een organisatie gericht op operational excellence.
- Interessant verloningspakket en reële doorgroeimogelijkheden.

sommaire

fonction
   . process specialist (m/f)

type de job
   . temps plein

type contrat
   . jobs fixes immédiat

secteur
   . industrie métallique

référence
   . CXINS-2964
informations de contact
Gert Van de Walle
09 259 12 12

 

informations de contact
Gert Van de Walle
09 259 12 12

Skills:

Job Category: Customer Service [ View All Customer Service Jobs ]
Language requirements:
Employment type:
Salary: Unspecified
Degree: Unspecified
Experience (year): Unspecified
Job Location: lokeren, Ander
Address: lokeren
Company Type Employer
Post Date: 12/07/2017 / Viewed 9 times
Contact Information
Company: Randstad


Apply Online

Job Category:
Job Location:   
Enter Keywords (e.g. Consultant, IT):